17. 11. 2017 | Dominik Adam

Béčko zkusí uspět v nedělním zápasu na ledě Chocně

Béčku se v této sezóně vůbec nedaří, ale to by se mohlo změnit ve venkovním zápasu proti Chocni. Utkání se odehraje v neděli 19. listopadu od 17 hodin na ledě Spartaku. V prvním vzájemném utkání prohráli Bruslaři na domácím ledě 2:5

HC Spartak Choceň

Založení klubu: 1933
Stadion: Zimní stadion Choceň (kapacita 1200 míst)
Klubové barvy: modrá, žlutá
Webové stránky klubu: hcchocen.cz/
Umístění v poslední sezóně: 4. místo po ZČ
Trenér: Jan Svatoš

HC Spartak Choceň x BK Havlíčkův Brod

znak týmu znak týmu
6., 20 bodů umístění 9., 6 bodů
60:58 skóre 37:61
10:0 (Ledeč nad Sázavou, venku) nejvyšší výhra 11:0 (Ledeč nad Sázavou, venku)
5:10 (Moravská Třebová, doma) nejvyšší prohra 3:8 (Litomyšl, venku)
Daniel Král – 20 bodů (5+15) nejproduktivnější hráč Tomáš Cejpek – 14 bodů (6+8)
Marek Zavřel – 17 gólů nejlepší střelec Tomáš Cejpek, Václav Piskač
– 6 gólů
Daniel Král – 15 asistencí nejlepší nahrávač Daniel Homola – 9 asistencí



Poslední utkání Chocně

HC Litomyšl - HC Spartak Choceň 4:5pp

Branky a nahrávky: 3. Šklíba (Skoumal), 36. Barkoči (Pilavka), 39. Dvořák (Švec, Skoumal), 41. Švec (Skoumal) – 20. Krejza (Pilař), 27. Pilař (Solnička), 41. Zavřel, 53. Kousalík (Prachař), 61. Zavřel (Král, Kousalík) Rozhodčí: Vepřovský - Přichystal, Veverka Vyloučení: 5:4. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 309. Střely na branku: 38:34. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 4:5.

HC Litomyšl: Kalousek - Jankovský, Kovář, Šklíba, Mečiar - Švec, Dvořák, Skoumal, Barkóci, Zahradník, Bor, Voříšek, Hynek, Pilavka, Budina

HC Spartak Choceň: Jánský - Kousalík, Vacek, Marek, Březka, Jehlička, Dvořák - Zavřel, Prachař, Král, Pilař, Nečas, Krejza, Kopečný, Solnička, Lichtag


Poslední utkání Bruslařů

Béčko ve středu 15. listopadu zkřížilo hole s nedalekou Chotěboří. Mladíci z Kotliny dostali od kouče jasné pokyny k výhře. Už od začátku si vytvářeli slibné šance, které nedokázali proměnit. V 5. minutě zápasu vytáhl skvělý zákrok David Marek, který zlikvidoval tutovku Luboše Dvořáka. Časomíra ukázala čas 5:25 a Bruslaři poprvé v tomto zápase inkasovali, autorem branky byl Václav Svoboda. Ještě v závěru první periody Chotěboř zvýšila skóre zásluhou Tomáše Krejčího. V úvodních pěti minutách druhé periody domácí celek dvakrát inkasoval. Nejprve brankáře Marka prostřelil Benjamin Činčila a po něm se trefil Luboš Dvořák. Na začátku třetí třetiny Bruslaři skórovali, Tomáš Cejpek dostal krásnou přihrávku od Daniela Homoly a i když byl tísněn, dostal kotouč do branky Chotěboře. Ve 44. minutě Bruslaři dostali pátou branku, kterou zaznamenal Vít Křesťan. Za necelých šest minut svěřenci Petra Adama dostali další branku, kterou opět vstřelil Luboš Dvořák. V 55. minutě se na listinu střelců zapsal Martin Polák, který po individuální akci udělal kličku do bekhendu a překonal chotěbořského brankáře.

znak týmu 2 - 6 znak týmu

Minulý vzájemný zápas

B-mužstvo přivítalo v domácím prostředí Choceň a chtělo po třech porážkách konečně dosáhnout na bodový zisk. Parta z Kotliny sice brzy prohrávala, ale po dvou přesných trefách Tomáše Cejpka dokonala obrat. Bohužel, další branku už nepřidala, zatímco Choceň havlíčkobrodské chyby nekompromisně potrestala a odvezla si z Kotliny zasloužené vítězství 5:2. Havlíčkův Brod mohl litovat nejen spousty nevyužitých šancí, ale i dvou neproměněných trestných střílení

znak týmu 2 - 5 znak týmu

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu