18. 1. 2012 | Redakce

Startujeme novou anketu! Každý měsíc se bude volit nejlepší mládežník

Na hlasování o hvězdě měsíce v seniorské kategorii jste si již zvykli a pravidelně každý měsíc volíte nejlepšího hráče uplynulého měsíce. Vítěz je pak kromě dobrého pocitu také odměněn diplomem, který je bezesporu cenným kouskem do vitríny úspěchů. Nyní se však naše redakce rozhodla zapojit do této činnosti i naši mládež. Ano, každý měsíc bude volen mládežník měsíce. Toho také nemine ocenění v podobě diplomu a nevyhne se ani několika zákeřným dotazům. S touto činností máme v plánu začít již od tohoto měsíce. Již za pár dní se tedy můžete těšit na prvního oceněného hráče z řad našich mládežníků.

Jak bude probíhat hlasování

Nejdůležitější věcí je samozřejmě způsob hlasování o konečném vítězi. To na rozdíl od kategorie A mužstva nebude probíhat mezi širokou veřejností, ale o výběr se postará trojlístek našich redaktorů, kteří jsou v mládeži nejvíce zainteresováni. Jmenovitě Ladislav Vácha, Richard Wagner a Luboš Vácha. Jedním z důvodů, proč nejde o hlasování mezi veřejností, je objektivita. Mohlo by se totiž stát, že by v anketě hlasovali hráči z určité kategorie pro svého spoluhráče bez ohledu na výkony ostatních nominovaných.
Ti vyberou každý měsíc šest hráčů – dva z každé ze tří nejvyšších kategoriích. Ty pak každý ohodnotí body v rozmezí od 1 do 6. Vyhrává samozřejmě ten s největším počtem bodů. V případě rovnosti bodů rozhodne o konečném pořadí los mezi oběma hráči, a to tak, že každý z redaktorů vybere jednoho z oné dvojice. Výsledky budou poté zveřejněny stejně jako u „áčka“ na začátku nového měsíce, ve stejné době dojde i k předání diplomu a rozhovoru s vítězem.

Proč jsme se rozhodli s tím začít?

Na to odpoví jako první ten nejpovolanější – šéfredaktor Ladislav Vácha. „Myslíme si, že by to mohl být dobrý nápad. Podobná anketa již funguje u A-mužstva. Mohla by to být prestižní záležitost pro mladé Rebely a zajímavá pro naše čtenáře, kteří si zase udělají lepší obrázek o tom, komu se v mládeži stabilně daří a kdo by se mohl později stát členem A-týmu,“ odhalil jeden ze záměrů.

„Určitě to také může pomoci k větší motivaci hráčů. Ti tak kromě honby za body do tabulky budou chtít předvádět co nejlepší výkony také kvůli tomuto ocenění,“ přispěl se svou trochou do mlýna Richard Wagner.

„Byl bych velice rád, aby naše ocenění brali kluci nejen jako kus papíru v podobě diplomu, ale i jako možnost být představeni fanouškům. Po každé výhře jednoho z nich nabídneme rozhovor, který příznivcům brodského hokeje mladou naději představí. A že jich tu je," vyjádřil se k anketě Luboš Vácha.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu