23. 5. 2012 | Pavel Buňat

Fanoušci se chystají na tradiční hokejbalový turnaj

V květnovém kalendáři hokejových fanoušků nechybí ani tradiční hokejbalový turnaj v Benátkách nad Jizerou, kterého se zúčastní i zástupci z Havlíčkova Brodu. Tým pod vedením kapitána Zdeňka Švece bude 26. až 27. května u řeky Jizery obhajovat zlatý úspěch z minulého roku. Bojovat s týmem bude například i současný kustod HC Rebel Augustin Žák.

Letošního šestého ročníku se nově zúčastní týmy složené z fanoušků Slavie Praha a Litoměřic. Naopak budou chybět celky Šumperka Chrudimi. Turnaj tak bude mít následující složení:

Skupina A: Havlíčkův Brod, Mladá Boleslav, Ústí nad Labem, Tábor
Skupina B: Slavia Praha, Kolín, Hradec Králové, Litoměřice, Benátky nad Jizerou

V každé skupině bude hrát každý s každým. V případě nerozhodného výsledku zápasů o umístění bude po skončení základní hrací doby následovat pětiminutové prodloužení s náhlou smrtí nebo případné nájezdy. Následovat budou zápasy o umístění, přičemž o celkové vítězství se utkají vítězové obou skupin.

Zápasy Havlíčkova Brodu

sobota 25. května 2012:
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav, 9:30
Ústí nad Labem – Havlíčkův Brod, 15:20

neděle 26. května 2012:
Havlíčkův Brod - Tábor, 9:50
Závěrečná část turnaje

Rebelové jedou za obhajobou zlata

Sestava vítězů z minulého roku: Karel Hroch, Ondřej Vomela, Radek Novotný, Robert Handl „A“, Zdeněk Švec „C“, Radek Brigant, Lukáš Skalický „A“, Jan Milfait, Pavel Blažek, Libor Kubát, Adam Fiala, Jiří Červený
Již počtvrté pojedou Rebelové do Benátek nad Jizerou za hokejbalem. Na své první účasti sice skončili na posledním místě, hned v dalším ročníku ale přišlo výrazné zlepšení v podobě bronzového úspěchu. Před rokem tuto metu posunuli ještě dále, když suverénním způsobem získali celkové vítězství. Přemožitele tehdy nenašli ani v jednom z pěti zápasů. Ve finále porazili Chrudim výsledkem 4:2.

Do letošního ročníku tak vstupují z pozice jednoho z favoritů. Havlíčkobrodští fanoušci proto neponechali nic náhodě a na turnaj se pečlivě připravovali. Vrcholem bylo přátelské utkání z 12. května, kdy porazili příznivce Kolína vysoko 19:5.

Soupiska Havlíčkova Brodu

Brankáři: Ondřej Vomela
Obránci: Radek Novotný, Augustin Žák, Jakub Bradáč, Zdeněk Švec „C“
Útočníci: Lukáš Skalický „A“, Ondřej Bína, Pavel Blažek, Jan Diviš, Radek Brigant, Adam Fiala „A“, Libor Kubát

„Pokud někdo hledá tip na sobotní výlet, Benátky nad Jizerou jsou pro všechny hokejové fandy tím nejlepším místem,“ vzkazuje kapitán Zdeněk Švec všem ostatním fanouškům před startem hokejbalové události.
Kompletní informace k turnaji na www.hokejbenatky.cz.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu