11. 7. 2012 | Ladislav Vácha

Sdružení Rebel Hearts zbrojí na novou sezonu

Na nadcházející soutěžní ročník nemobilizují své síly jen hokejisté Havlíčkova Brodu, kteří si v těchto dnech užívají zaslouženého volna, ale také jejich fanoušci. Do začátku dalších prvoligových bojů sice ještě zbývá hodně času, ale sdružení Rebel Hearts neponechává nic náhodě. Po červnové schůzi pustilo do světa nový suvenýr a zahájilo i vybírání členských příspěvků.

Přípravy na další soutěžní období odstartovalo sdružení Rebel Hearts členskou schůzí, jež se konala v prostorách klubu Oko 10. června od 14:00. Vedle hodnocení uplynulé sezony a diskuze členů přišla řada i na volbu nového výkonného výboru a jeho předsedy, jež byla stěžejním bodem programu. Místo odstupujícího Josefa Výborného byl do čela nakonec zvolen Jiří Opršal, 1. místopředsedou se stal Dalibor Bláha a 2. místopředsedou Zbyněk Vampola. Do vrcholného orgánu sdružení, který má 5 členů, byla ještě jmenována dvojice Zdeněk Švec - Zdeněk Duchan.

V sobotu 23. června se v našem městě konaly Slavnosti piva Rebel, kde nechybělo ani Rebel Hearts. Akci využilo ke své propagaci, když ve svém stánku vedle prodávání suvenýrů nabíralo i nové členy a poskytovalo návštěvníkům různé informace o sdružení. Mezi upomínkovými předměty se zde také poprvé objevilo nové tričko s názvem „Rebel Hearts – Víc než jen hokej“, jehož cena je 250 Kč a lze jej objednávat do 25. července v bílé, šedé a červené barvě. Více o tričku se můžete dočíst ZDE.

Nejčerstvější informací je vybírání členských příspěvků na sezonu 2012/13, jejichž výše zůstává stejná jako v minulém ročníku: 300 Kč na člena. Zaplatit lze buď hotově u předsedy nebo dalších členů VV např. při přípravných zápasech (po dohodě) nebo bankovním převodem na účet o. s. Rebel Hearts, č.ú. 2900097433 /2010 variabilní symbol: číslo člena o. s. Rebel Hearts. Číslo člena naleznete v členské sekci v záložce seznam členů na webu sdružení. Poslední možný termín zaplacení příspěvků je 20.9.2012. Další informace jsou k dispozici v článku na webu Rebel Hearts.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu