31. 7. 2012 | Luboš Vácha

V Kotlině se Rebelové v úvodním zápasovém testu utkají s brněnskou Kometou

Nejeden fanoušek se už těší, až si po letní pauze opět stoupne, či sedne do hlediště zimního stadionu. Ta chvíle přijde ve čtvrtek 2. srpna, kdy se na havlíčkobrodském kluzišti představí tým, který se vloni probojoval až do extraligového finále – HC Kometa Brno. Úvodní buly bude vhozeno v 17:30. Vstupné na tento zápas bude činit 80 korun.

Kometa má za sebou dvě přípravná utkání

Zatímco se mužstvo z Kotliny chystá na první přátelský duel, Kometa už na třetí. Ve svém prvním přípravném střetnutí její zástupci remizovali s ruským celkem SKA Petrohrad , a to v poměru 1:1 (Koreis). Druhé utkání nabídlo souboj s prvoligovou Třebíčí. Ta si proti silnému extraligovému soupeři ani neškrtla, prohrála totiž 0:5.

Za Kometu nastoupí bývalí Rebelové

Stejně jako vloni, tak i letos se havlíčkobrodští Rebelové postaví proti týmu, ve kterém je spousta jejich kolegů z předešlých sezón. O atraktivitu tak rozhodně nebude nouze, neboť se jedná o kvalitní tým působící v naší nejvyšší soutěži. Oko fanouška na ledě jistě spatří jemu povědomé tváře, jako jsou Miroslav Holec, Tomáš Svoboda, Vojtěch Němec a v neposlední řadě taky Hynek Zohorna.

Vojtěch Němec v barvách Rebelů
Ten si za brněnskou kometu zahrál teprve první sezónu, kdy dostal od koučů důvěru
a mohl nastupovat do bojů o mistra republiky, kde zaznamenal hned několik kanadských bodů. Velikou senzací bylo i jeho zařazení do divácké ankety o nejhezčí akci a následný gól. Pozadu nezůstávají ani ostatní zmínění bývalí Rebelové, Tomáš Svoboda a Miroslav Holec byli jedni z pilířů Brněnského snažení v play off. Opomenout nesmíme ani Vojtěcha Němce, který také nezůstal bez bodů.

Navrátilci na střídačce Rebelů

Svěřenci trenérů Dvořáka a Chalupy se proti Brnu postaví v sestavě, kterou právě z kabiny pamatují někteří výše zmínění „Komeťáci“, avšak ještě pod vedením Petra Nováka. Brodské dresy opět obléknou dlouho očekávaní navrátilci Miroslav Třetina a Lukáš Endál. Poté ale taky Martin Ondráček s Janem Soldánem. Fanoušci jistě ocení návrat Radka Novotného, obránce, jenž se
po nepříjemném zranění opět dostává do hry.

Rebelové se s tímto soupeřem střetli už vloni, kdy byli poraženi 4:6. Jak to dopadne letos? Přijďte se na vlastní oči přesvědčit ve čtvrtek od 17,30. Pro ty, kteří se nemohou dostavit osobně bude v provozu i online přenos.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu