16. 12. 2012 | Richard Wagner

Michal Semrád: Nedali jsme šance, a to potopilo celý tým

Starší dorostenci za sebou mají poslední domácí utkání v tomto kalendářním roce, v němž hostili jihočeský celek IHC Písek. Třetí tým extraligové tabulky, jenž do zápasu vstupoval s jistotou postupu do skupiny "A" nadstavbové části extraligy staršího dorostu zaručující účast ve vyřazovacích bojích, potvrdil svou roli favorita a i přes tlak domácích v závěru zápasu si výhru pohlídal. Havlíčkobrodští Rebelové tak vstoupí do bojů o záchranu s nejmenším bodovým kapitálem. Po zápase jsme se vypravili dolů do kabin a požádali o ohlas Michala Semráda, mladého útočníka, který měl v závěru zápasu dobrou šanci.

Na úvod bych tě poprosil o stručné zhodnocení zápasu.
První třetina se nám moc nepovedla. Druhá byla podobná, ale ta třetí byla z našeho pohledu o něco lepší. My jsme ale neproměnili šance, které jsme měli. Byly tam tři gólovky, když jsme jeli třikrát dva na jednoho. Polišovi (Martin Polák - pozn. red.) se nepovedlo mi to tam hodit, a to srazilo celý tým.

Právě do třetí třetiny jste nastoupili s výrazně zlepšeným výkonem. Dostali jste od trenéra nějaké speciální pokyny?
Trenér nám říkal, abychom to dohráli v klidu, vyhráli alespoň jednu třetinu a dohráli to se ctí.

V čem byl dnes mezi soupeři největší rozdíl? Ve které činnosti Písek jasně vynikal?
Oni mají dobré přečíslení. Když jedou dva na jednoho, tak to využívají a hlavně proměňují šance.

V příštím kole, které bude poslední v této části, na vás čekají Pardubice. S čím pojedete na jejich led?
Abychom proměňovali šance. Na Pardubice se nám daří a já doufám, že uhrajeme alespoň jeden bod.

Po Vánocích na vás čeká skupina II B. Sledujete v kabině výkony soupeřů v ostatních skupinách? Víte zhruba, s kým byste si to mohli rozdat o záchranu?
V kabině se o tom občas mluví, ale ne moc, takže o tom moc nevím.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu