7. 4. 2013 | Richard Wagner

Hokejová sezona skončila i fanouškům, Rebel Hearts však funguje dále

Kromě hokejistů mají za sebou svou oficiální rozlučku se sezonou také fanoušci havlíčkobrodských Rebelů. Ti se sešli v sobotu odpoledne ve Vídeňské restauraci, kde zakončili letošní hokejový ročník. Členové sdružení Rebel Hearts však nevěší pyro na hřebík, ani neháží šálu do žita a v "supportu" i nadále pokračují. Vpřed ženou havlíčkobrodské stolní tenisty, kteří hrají extraligu, a chystají se také na fotbal. My jsme si pro vás na závěr sezony popovídali s předsedou sdružení Jiřím Opršalem a dozvíte se také něco málo ze samotné akce.

Tyto diplomy si odnesla domů nejlepší šestice
Na sobotní odpoledne si každý člen fanouškovského sdružení Rebel Hearts udělal volno a vyrazil zapít letošní sezonu do Vídeňské restaurace. Ti, které neskolila nemoc nebo jim účast nedovolily jiné skutečnosti, byli nejprve svědky čekání na chvíli, kdy konečně vypukne oficiální část, kde se krom hodnocení letošního ročníku udělovaly také ceny pro nejlepší výjezdníky, vyhodnocovala se soutěž "all-stars" a nově byl také zvolen první člen Golden clubu RH. Kilometrovník ovládl Miroslav Koubek. Těsně v závěsu skončili Tomáš Tajovský a Jan Kučera. Hned dva diplomy se pak udělovaly za all-stars. Základní část ovládl Jaroslav "Apatsche" Hrabec a v play-off pak zazářil a na výsluní se dostal Vašek Motyčka. Poté přišlo na řadu udělování členství v Golden clubu. Prvním čestným členem Rebel Hearts se stal Robert Handl, jehož zná většina fanouškovské obce pod přezdívkou George. Poté přišla na řadu diskuze a volná zábava.

Hodnocení sezony pohledem předsedy RH Jiřího Opršala

Jsi ve funkci předsedy Rebel Hearts první sezonu, tak jak bys ji zhodnotil?
Z pohledu našeho sdružení ji můžeme hodnotit dobře. Udělalo se hodně choreografií, hojně se využívalo pyro, takže víceméně jen spokojenost.

Chystáte pro příští sezonu nějaké změny, novinky...?
Předběžně jsme plánovali, že bychom udělali nový web, dali mu novou grafiku a změnili celkově jeho strukturu. Plus jsme přesmýšleli i o e-shopu. Jinak jsme již na konci této sezony zavedli nový druh členství v našem sdružení, které bude pro ty nejvěrnější fanoušky - Golden club.

Je to nezbytná otázka... co mají lidé udělat pro to, aby se stali členy Rebel Hearts?
Takovou první věcí je mít vztah ke klubu, potažmo našemu sdružení, poté se stačí jen kouknout na naše webovky, stáhnout si přihlášku a vyplněnou a naskenovanou ji poslat mailem, nebo ji předat mně osobně na hokeji.

Hokej již skončil, ale činnost Rebel Hearts pokračuje. Koho plánujete nyní podporovat?
Nejaktuálnější je momentálně stolní tenis. Hraje se čtvrtfinále, někteří lidé se chystají i na odvetu do Havířova. Pokud postoupí, tak by se mělo hrát s Královým Dvorem, kam by se vyrazilo v hojnějším počtu. Pak ještě plánujeme podporovat FC Slovan, takže sem můžete vyrazit s námi fandit.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu