5. 4. 2014 | Richard Wagner

Reprezentace se již pomalu chystá do Kotliny! Kromě kvalitního hokeje přiveze i řadu aktivit pro fanoušky!

Kotlina už se pomalu připravuje na dvojzápas české reprezentace, která se zde střetne s Norskem. Fanoušci nezůstanou ale ochuzeni o bohatý doprovodný program. Kromě tradičních soutěží bude připraven i fotopanel (viz TOP foto), kde se diváci budou moci stát, alespoň na obrázku, součástí střídačky. Kromě toho ale budou mít ti, kteří si koupili vstupenku na kterékoliv utkání, šanci získat letenku na MS do běloruského Minsku.

Z Kotliny až do Minsku?

Ano! To, co se zdá pro mnoho z vás neskutečné, je pravda! Stačí se pouze registrovat ZDE. Pro správné provedení registrace je nutné zadat přesný kód ze vstupenky, kterou pak bude muset případný zájemce předložit.
Hraje se o zájezd pro dvě osoby na světový šampionát do Minsku. To však není vše. Součástí soutěže jsou i produkty z oficiální kolekce Czech Ice Hockey Team. „Velmi si vážíme každého fanouška, který svojí osobní účastí podpoří národní tým v domácích utkáních a pomáhá tak vytvářet co nejlepší kulisu na stadionu. Proto jsme se rozhodli alespoň jednomu z těchto věrných fandů za oddanost českému hokeji zprostředkovat i atmosféru na mistrovství světa. Originál vstupenky bude třeba doložit, prosím tímto fanoušky, aby vstupenku nevyhazovali,“ uvádí v oficiální zprávě Petr Nitsche z BPA sport marketing a.s. – výhradního marketingového partnera české hokejové reprezentace.

Nejen na internetu se budou rozdávat ceny

Kromě hlavního města Běloruska je připravena také hra o dovolenou pro dvě osoby v naší zemi. Hotel Clarion – partner českého týmu - pro fanoušky připravil soutěž o víkendový pobyt pro dvě osoby v jednom ze svých hotelů. To ale není vše. O přestávkách se budou konat další soutěže o produkty z oficiální kolekce Czech Ice Hockey Team. Předměty značky Reebok věnoval oficiální partner Střída Sport. Fanouškovská klání budou probíhat i před stadionem, kde se budou moci fanoušci alespoň na fotce stát součástí týmu, a to díky již zmíněnému fotopanelu střídačky s vybranými reprezentanty. Zejména pro děti pak budou atraktivní i fanrukavice od Deníku Sport.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu