23. 7. 2014 | Redakce

Do nové sezony se změnami, ve všední den začnou domácí zápasy Rebelů v 18 hodin

HAVLÍČKŮV BROD – HC Rebel Havlíčkův Brod přichystal pro nadcházející prvoligovou sezonu 2014/2015 několik novinek pro fanoušky. Jednou z nich je například POLOVIČNÍ PERMANENTKA na 13 vybraných zápasů základní části dle vlastního výběru v ceně 840 korun.

„Tuto výhodu měli doposud pouze členové fanouškovského sdružení Rebel Hearts, ovšem od nového ročníku může tuto POLOVIČNÍ PERMANENTKU využít úplně každý fanoušek,“ zní informace z klubu. „Bude záležet jenom na každém zvlášť, které souboje základní části si pro sebe zvolí.“

Veškeré druhy permanentek nejsou na jméno a tím pádem jsou tedy přenosné. Využívat je běžně může například člen rodiny či někdo ze známých a přátel. Cena místenky na všechny zápasy základní části vyjde fanoušky na 1 800 korun (jeden zápas za 69 korun), přičemž vybírat mohou z modrých sedaček v sektoru B. Celosezonní permanentku na stání s možností posadit se do sektoru A a C na žlutá sedadla pořídíte za 1 680 korun (jeden zápas za 64,60).

„Snížení vstupného mohou příznivci brodského hokeje získat také díky registraci v Rebel Hearts. Každý člen má nárok na permanentku v hodnotě 1340,- Kč, což znamená, že jeden zápas ho vyjde na 51,50 korun. Více informací včetně dalších výhod najdou zájemci na www.rebelhearts.cz,“ upozorňuje klub.

Cena běžné vstupenky zůstává stejná, jako v minulé sezoně. Za jeden zápas v základní části tak návštěvník zaplatí 80 korun. Naopak změna se týká dětí. Úplnou novinkou je zrušení věkové hranice 10 let. Za 1 korun se v Havlíčkově Bodě dostane na prvoligové utkání každé dítě do 140 cm, přičemž tato výška bude vyznačena na vstupních dveřích u turniketů.

Jako nejbezpečnější sektor v Kotlině byl vyhodnocen sektor A - žluté sedačky. Je tedy nejvhodnějším místem pro rodiny s dětmi. A také rodina může výrazně ušetřit, když si například pořídí 2x Poloviční permanentku + 2x Dětskou vstupenku vyjde návštěva jednoho utkání pro 2 dospělé osoby a 2 děti na 131 korun.

Co se týká vstupného na přípravné zápasy před sezonou, byla jeho výše stanovena na 40 korun.

A na závěr možná největší novinka – změní se začátky soutěžních utkání během pracovního týdne. Ve všední den bude úvodní buly vhozeno pokaždé v 18:00. V sobotu potom zůstává čas na 17:00.

„Navíc se nám podařilo uzavřít smlouvu o mediálním partnerství s firmou, která provozuje výlep plakátů. To znamená, že jednotlivé souboje budou anoncovány na tradičních plakátovacích plochách, tak jako v minulosti,“ zní další informace. „Věříme, že všechny změny naši fanoušci přivítají a že jich z hlediště bude podporovat náš tým co nejvíce,“ přejí si Rebelové.

Permanentky na novou prvoligovou sezonu se začnou prodávat na sekretariátu HC Rebel Havlíčkův Brod v pátek 1. srpna.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu