21. 9. 2014 | Milan Sochor, Ladislav Vácha

Mladší dorost pokračuje v suverénních výkonech, v Kotlině smetl Jindřichův Hradec

Čtvrtým kolem pokračovala ELIOD liga mladšího dorostu, když se na domácím ledě utkali mladí Rebelové proti týmu z Jindřichova Hradce. Vstup do utkání měli Havlíčkobrodští přímo raketový, po 2 minutách už na ukazateli svítilo skóre 2:0. Více gólů napadalo do sítě Jihočechů ve druhé třetině, to se soubor pod taktovkou Milana Kraučuka prosadil hned šestkrát. V poslední části domácí skóre ještě navýšili na konečných 12:0.

Mladí Rebelové si nemohli přát lepší začátek. Po průniku Radima Pejchala se ke střele od modré dostal Jakub Rubner, tu ještě dokázal gólman hostů vyrazit, ale na dorážku Jakuba Petržílky už byl krátký. O minutu později už Havlíčkobrodští vedli o 2 góly, Tomáš Kohout si v mezikruží přichystal střelu švihem a propálil Jakuba Biernata. Mladí bojovníci z Kotliny byli v celém průběhu jednoznačně lepší, vytvořili si spoustu šancí, ale gól do přestávky už nepadl.

Vstup do druhé třetiny vyšel Rebelům opět parádně, kotouč putoval od Radima Pejchala přes Jiřího Přibyla až na Jakuba Rubnera, jehož střela od modré skončila krásně pod horní tyčkou. Po další minutě přihrál Vojtěch Holenda Pavlu Zvěřinovi, jenž zblízka z ostrého úhlu nadvakrát protlačil kotouč za brankovou čáru. Rebelové i ve vlastním oslabení dokázali soupeře přečíslit a po nahrávce Vojtěcha Holendy uklízel puk do svatyně hostů Jan Petržílek.

V polovině druhé periody se nádherným sólem předvedl Marek Tecl. Z pravého křídla se prokličkoval až před Jakuba Biernata, jehož překonal bekhendovým zakončením, které se od tyčky odrazilo do brány. Rozklad soupeře pokračoval, když Vojtěch Holenda chtěl vracet puk Michalu Teplému, ale puk si za záda Vojtěcha Lietavce, jenž v kleci vystřídal svého kolegu, nechtěně bruslí srazil bránící hráč. Následně Tomáš Kohout neuspěl se svým blafákem, Marek Tecl však připravil kotouč pro Richarda Cachnína, jenž střelou zápěstím propálil vše, co mu stálo v cestě.

Ve třetí části Broďáci pokračovali v nastoleném trendu. Vyraženou střelu Vojtěcha Holendy bleskurychle přetavil v gól Michal Teplý. Druhý gól v početní nevýhodě po přihrávce Jakuba Petržílky zařídil Lukáš Pokorný, čímž vykouzlil na světelné tabuli desítku. Ani to ještě nebyl konec, z další nahrávky Vojtěcha Holendy těžil Michal Teplý, jenž nedal gólmanovi hostů žádnou šanci. Tři sekundy před koncem dal výsledku konečnou podobu Jakub Rubner, jehož dělovka z vrcholku levého kruhu si to zamířila přesně do horního rohu branky.

Statistiky hráčů

Jméno G A B +/- TM
Richard Cachnín ml. 1 1 2 0 2
Ondřej Hart 0 0 0 0 0
Vojtěch Holenda 1 5 6 0 2
Viktor Horák 0 0 0 0 0
Tomáš Kohout 1 1 2 0 2
Matěj Krejčí 0 0 0 0 4
Tomáš Lachman 0 0 0 0 25
Radim Pejchal 0 1 1 0 0
Jan Petržílek 1 1 2 0 0
Jakub Petržilka 1 1 2 0 2
Lukáš Pokorný 1 1 2 0 0
Jiří Přibyl 0 1 1 0 0
Jakub Rubner 2 2 4 0 0
Matěj Škareda 0 0 0 0 0
Marek Tecl 1 1 2 0 0
Michal Teplý 2 1 3 0 0
Pavel Zvěřina 1 0 1 0 0

Statistiky brankářů

Jméno Min Stř Ink Zás Úsp A TM
Dominik Arbelovský 60 29 0 29 100,00 0 0

Ohlasy k utkání

4. kolo, neděle 21.9.2014 od 11:00
12:0
(2:0, 6:0, 4:0)
Havl. Brod - J. Hradec
Liga mladšího dorostu

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 2. Petržílka (Rubner), 3. Kohout, 22. Rubner (Přibyl, Pejchal), 24. Zvěřina (Holenda), 29. Petržílek (Holenda), 31. Tecl, 35. Holenda (Teplý), 39. Cachnín (Tecl, Kohout), 48. Teplý (Holenda), 55. Pokorný (Petržílka, Rubner), 56. Teplý (Holenda), 60. Rubner. Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Tomáš Krejčí, Jaroslav Žák. Vyloučení: 8:11, navíc Homolka (JHR) 10 min OT, Budín (JHR) 5 min + do konce utkání, Lachman (HBR) 5 min + do konce utkání. Využití: 1:0. V oslabení: 2:0. Průběh utkání: 12:0.

Sestavy

Havl. Brod

Arbelovský (Francuch) – Lachman, Krejčí, Zvěřina, Rubner, Horák, Škareda, Hart – Petržílek, Holenda, Teplý – Pejchal, Přibyl, Cachnín – Pokorný, Tecl, Petržílka – Kohout

J. Hradec

Biernat (od 31. Lietavec) – Budín, J. Novák, Kubíček, Velíšek – Homolka, Stoiber, Tržil, Procházka, P. Novák, Houdek, Talíř, Schuppler

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu