23. 10. 2014 | Milan Sochor

Zápasy mládežníků odstartují v Kotlině junioři, mladší a starší dorost je následuje

Týden se s týdnem sešel a na mladé Rebely čeká další porce zápasů. Na domácím ledě sérii zápasů začínají junioři, kteří se v pátek 24.10.2014 od 18:30 utkají s týmem Krkonoš. V sobotu 25.10.2014 od 11:00 je pak následují mladší dorostenci, kteří vyzvou B-tým Kolína, o den později pak odehrají svoje utkání na ledě Krkonoš. Starší dorostenci nejprve v pátek odehrají své utkání ve Velkých Popovicích, domácímu publiku se představí v sobotu 25.10.2014 od 14:30, když svedou bitvu se silnou Třebíčí.

Mladší dorost

HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Kolín B

12. kolo, sobota 25.10.2014 od 11:00

HC Krkonoše – HC Rebel Havlíčkův Brod

11. kolo, neděle 26.10.2014 od 17:00

Situace u Rebelů
Mladší dorostenci sehráli minulý víkend jeden zápas, když doma v Kotlině přivítali tým Benátek nad Jizerou. Hned v úvodní části hry si Rebelové vypracovali dobrý náskok, nejpovedenější byla však třetí perioda, ve které se domácí prosadili hned pětkrát. Zápas si rozdělili gólmani Dominik Arbelovský s Miroslavem Folvarským na půl a ani jeden z nich za svá záda kotouč nepustil, utkání tak skončilo výsledkem 9:0. Havlíčkobrodští udrželi čisté konto již třetí zápas v řadě. Mladí bojovníci z Kotliny jsou třetí, v sobotu přivítají devátý Kolín a v neděli pojedou na led čtvrtých Krkonoš.

Posledních 5 výsledků Kolína B

Kolín B – Znojmo 5:1
Ml. Boleslav B – Kolín B 3:1
Č. Budějovice B – Kolín B 3:2sn
Krkonoše – Kolín B 6:1
Kolín B – Benátky n/J 7:0

Posledních 5 výsledků Krkonoš

Znojmo – Krkonoše 3:9
Krkonoše – Č. Budějovice B 4:0
Benátky n/J – Krkonoše 5:4sn
Krkonoše – Kolín B 6:1
Pardubice B – Krkonoše 4:5sn

Mladší dorostenci tři zápasy v řadě nedostali gól. Prodlouží tuto skvělou sérii?

Starší dorost

HC Slavoj Velké Popovice – HC Rebel Havlíčkův Brod

10. kolo, pátek 24.10.2014 od 18:30

HC Rebel Havlíčkův Brod – SK Horácká Slavia Třebíč

11. kolo, sobota 25.10.2014 od 14:30

Situace u Rebelů
Starší dorostenci ke svému utkání uplynulého víkendu museli vycestovat na led Krkonoš. Domu se mohli vracet zvesela, jelikož svému soupeři uštědřili debakl v poměru 14:1. Svěřenci Václava Adama a Jaroslava Bence jsou na prvním místě s čtyřbodovým náskokem a v pátek by své konto měli rozšířit o další body, protože k dalšímu kolu pocestují do Velkých Popovic, které se krčí na posledním místě. V sobotu sehrají Rebelové atraktivní zápas, když do Kotliny zavítá třetí Třebíč, která v dosavadním průběhu dokázala jako jediná obrat havlíčkobrodské talenty o body.

Posledních 5 výsledků Velkých Popovic

Příbram – Vel. Popovice 11:3
Vel. Popovice – Chrudim 1:5
Krkonoše – Vel. Popovice 5:3
Jablonec n/N – Vel. Popovice 3:4
Vel. Popovice – Třebíč 2:6

Posledních 5 výsledků Třebíče

Žďár n. Sáz. – Třebíč 5:2
Třebíč – Příbram 5:1
Chrudim – Třebíč 1:7
Třebíč – Krkonoše 6:2
Vel. Popovice – Třebíč 2:6

Juniorka

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Krkonoše

10. kolo, pátek 24.10.2014 od 18:30

Situace u Rebelů
Junioři, stejně jako jejich mladší kolegové, odehráli také jediné kolo o minulém víkendu. Pod střechou Kotliny se utkali s lídrem tabulky z Hradce Králové. Soupeř však od začátku prokazoval své kvality a není náhoda, že se od začátku soutěže ještě nepotkali s porážkou. Z vítězství 7:2 se tedy radovali hosté. Rebelové ale zůstali i přes porážku na třetím místě, jejich náskok se však ztenčil na pouhý bod. I tento víkend je čeká jediný zápas, když v pátek do Havlíčkova Brodu přijedou osmé Krkonoše, které v úvodním kole podlehli bojovníkům z Kotliny 3:8.

Posledních 5 výsledků Krkonoš

Krkonoše – Vel. Popovice 6:7
Hr. Králové – Krkonoše 8:1
Krkonoše – Kolín 5:3
Krkonoše – Třebíč 4:8
J. Hradec – Krkonoše 7:8sn

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu