30. 10. 2014 | Milan Sochor

Na mládežnické týmy čeká další porce zápasů, v Kotlině se představí jen junioři

S dalším víkendem přicházejí také další zápasy mládežnických týmů. V Kotlině se odehrají pouze dvě utkání a v obou se představí junioři. Hned v pátek 31.10.2014 od 18:30 změří síly s Jindřichovým Hradcem a v neděli 2.11.2014 od 14:00 se pak domácím do cesty postaví Kolín. Starší dorostenci vyrazí v pátek do Jablonce nad Nisou a v neděli se vydají zcela opačným směrem, aby svedli bitvu o body v Táboře. Mladší dorostenci se připravují na jediný zápas, ke kterému pojednou do Pardubic, kde vyzvou místní B-tým, jenž s Rebely sousedí v tabulce.

Mladší dorost

Pardubice B – HC Rebel Havlíčkův Brod

13. kolo, sobota 1.11.2014 od 17:30

Situace u Rebelů
Mladší dorostenci si vedou na výbornou, momentálně mají na svém kontě dlouhou sérii sedmi zápasů bez porážky. Minulý víkend hostili mladí Rebelové Kolín B, kterému uštědřili debakl 7:1 a o den později vyrazili do Krkonoš, odkud si přivezli vítězství 3:2. Ve středu se pak konala dohrávka devátého kola na ledě Českých Budějovic B, kde vyhráli bojovníci z Kotliny 3:2 po samostatných nájezdech a v tabulce se usadili na druhém místě. V sobotu odehrají další kolo na kluzišti Pardubic B, které jsou na třetím místě s tříbodovou ztrátou na Havlíčkův Brod, půjde tak o důležité a zajímavé utkání.

Posledních 5 výsledků Pardubic B

Znojmo – Pardubice B 1:6
Pardubice B – Č. Budějovice B 2:3
Benátky n/J – Pardubice B 3:4
Pardubice B – Krkonoše 4:5sn
Kolín B – Pardubice B 0:5

Starší dorost

HC Vlci Jablonec nad Nisou – HC Rebel Havlíčkův Brod

12. kolo, pátek 31.10.2014 od 17:45

HC Tábor – HC Rebel Havlíčkův Brod

13. kolo, neděle 2.11.2014 od 14:00

Situace u Rebelů
Starší dorostenci od porážky po samostatných nájezdech ve druhém kole v Třebíči nezaváhali ani jedinkrát a svoji šňůru výher protáhli již na devět zápasů. Minulý pátek jeli k desátému kolu do Velkých Popovic, kde si s chutí zastříleli a domů si přivezli tři body za vítězství 7:2. V neděli pak sehráli důležité utkání pod střechou Kotliny s Třebíčí, které měli co oplácet. V tomto zápase si domácí nechali utéct nadějné vedení 3:1 a Horácká Slavia vyrovnala, nakonec ale mladí Rebelové rozhodli a zvítězili 4:3. Tímto počinem si na čele tabulky vytvořili již pětibodový náskok. Nebezpečný soupeř bude zejména Tábor, který ale v prvním vzájemném zápase v Havlíčkově Brodě musel skousnout porážku 1:6.

Posledních 5 výsledků Jablonce nad Nisou

Kolín – Jablonec n/N 5:0
Jablonec n/N – Vel. Popovice 3:4
Žďár n. Sáz. – Jablonec n/N 4:2
Jablonec n/N – Třebíč 0:4
Příbram – Jablonec n/N 4:3sn

Posledních 5 výsledků Tábora

Žďár n. Sáz. – Tábor 3:0
Tábor – Příbram 3:2
Chrudim – Tábor 2:4
Krkonoše – Tábor 3:6
Tábor – Vel. Popovice 12:2

Starší dorost dokázal Třebíči oplatit porážku. Povede se mu přidat desáté vítězství v řadě?

Juniorka

HC Rebel Havlíčkův Brod – KLH Vajgar Jindřichův Hradec

12. kolo, pátek 31.10.2014 od 18:30

HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Kolín

13. kolo, neděle 2.11.2014 od 14:00

Situace u Rebelů
Junioři sehráli o minulém víkendu další dvě kola. První z nich se konalo v pátek na zimním stadionu v Havlíčkově Brodě, kam přijel soupeř z Krkonoš. Zpátky domů se mu však neodjíždělo vesele, jelikož si z Kotliny odváželi pořádnou výslužku, nikoliv však bodovou. Domácí svého soka nikterak nešetřili a připsali si vítězství 9:2. V neděli čekal Rebely o poznání silnější soupeř, kterým byla Třebíč. Domácím se povedla první třetina, která prakticky rozhodla zápas. Ve druhé hráli Rebelové o něco lépe, ale v poslední části opět úřadovali domácí a i podruhé Havlíčkův Brod porazili, tentokrát 6:1. I přesto se drží bojovníci z Kotliny na třetím místě.

Posledních 5 výsledků Jindřichova Hradce

J. Hradec – Vel. Popovice 1:6
Hr. Králové – J. Hradec 6:1
J. Hradec – Krkonoše 7:8sn
J. Hradec – Třebíč 3:2
J. Hradec – Kolín 5:1

Posledních 5 výsledků Kolína

Krkonoše – Kolín 5:3
Kolín – Chrudim 8:1
Třebíč – Kolín 3:2sn
Kolín – Tábor 3:2
J. Hradec – Kolín 5:1

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu