19. 11. 2014 | Ladislav Vácha

Mladší dorost a juniorka se představí venku, starší dorost na svém ledě přivítá Příbram

Hokejový víkend nabídne další bitvy havlíčkobrodské mládeže. Mladší dorost se v neděli představí na ledě třetího Jindřichova Hradce, starší dorost v pátek (od 18:30) doma vyzve na souboj předposlední Příbram, v jejímž dresu se prohání i česká reprezentantka Tereza Vanišová, a juniorka uzavře základní část na kluzišti lídra z Hradce Králové, který zatím nepoznal hořkost porážky. Jediný domácí zápas můžete sledovat i prostřednictvím tradičního online přenosu na onlajny.com.

Mladší dorost

KLH Vajgar Jindřichův Hradec – HC Rebel Havlíčkův Brod

17. kolo, neděle 23.11.2014 od 11:00

Situace u Rebelů
Mladí Rebelové si počínají mezi prvoligovou konkurencí i nadále s velkým přehledem a sluní se na úplném čele tabulky skupiny Střed, kde mají na druhý Liberec B náskok dvou bodů. V minulém kole se parta z Kotliny na vítězství pořádně nadřela, když jí triumf v prestižním derby Vysočiny nad Třebíčí zajistil až v samostatných nájezdech Vojtěch Veverka. Družina pod taktovkou Milana a Aleše Kraučukových ale čeká ještě pořádná porce těžké práce, protože soupeři se v odvetách výrazně zlepšují.

Minulé vzájemné zápasy:

Havlíčkův Brod – Jindřichův Hradec 12:0

Posledních 5 kol Vajgaru

Znojmo – Jindřichův Hradec 1:6
Jindřichův Hradec – České Budějovice B 5:3
Benátky nad Jizerou – Jindřichův Hradec 4:6
Jindřichův Hradec – Kolín B 3:1
Pardubice B – Jindřichův Hradec 2:6

Starší dorost

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Příbram

16. kolo, pátek 21.11.2014 od 18:30

Situace u Rebelů
Také starší dorostenecká kategorie ve skupině Střed kraluje a už s velkým předstihem si zajistila účast v elitní čtyřce. Na druhý Kolín se dívá z dvoubodového odstupu, ale právě Kozlové stáhli na skvadru trenérského tandemu Václav Adam - Jaroslav Benc tři body, když minulý pátek dokonali v Kotlině při vzájemném souboji obrat a slavili cenné vítězství 3:2. Rebelové si vzápětí spravili chuť, když vyloupili aktuálně čtvrtý Žďár nad Sázavou po výsledku 5:2.

Minulé vzájemné zápasy:

Příbram – Havlíčkův Brod 2:15

Posledních 5 kol Příbrami

Příbram – Jablonec nad Nisou 4:3sn
Chrudim – Příbram 4:5
Příbram – Krkonoše 1:4
Vel. Popovice – Příbram 9:4
Příbram – Třebíč 1:6

Juniorka

Královští lvi Hradec Králové – HC Rebel Havlíčkův Brod

18. kolo, neděle 23.11.2014 od 12:00

Situace u Rebelů
Poslední kolo základní části vyhlíží i juniorka, jež odvedla skvělou práci a příslušnost v elitní čtyřce ji, na rozdíl od předešlého soutěžního ročníku, tentokrát neminula. V posledních kolech se ale juniorce moc nedařilo, když ze čtyř duelů zvedala ruce nad hlavu jen proti Chrudimi (doma 5:4) a padla v Písku (3:8), Táboře (1:2) i Velkých Popovicích (5:6sn). Ve startovním poli drží 3. příčku, z níž se po závěrečném zápasu už nemůže nikam posunout.

Minulé vzájemné zápasy:

Havlíčkův Brod – Hradec Králové 2:7

Posledních 5 kol lvů

Tábor – Hradec Králové 0:7
Hradec Králové – Velké Popovice 5:2
Krkonoše – Hradec Králové 1:9
Hradec Králové – Třebíč 5:1
Jindřichův Hradec – Hradec Králové 2:5

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu