3. 12. 2014 | Ladislav Vácha

Mládež čeká další šichta. Všechny tři nejstarší kategorie bojují o postup do nejvyšší soutěže

Mladí Rebelové pokračují v nelítostných bojích a je nepochybně pozitivní, že se mezi prvoligovou konkurencí perou o postup do tuzemských nejvyšších soutěží. Mladší dorost se vydá v neděli k derby Vysočiny do Jihlavy, kde se utká s místním béčkem. Starší dorost v domácím prostředí zahájí nadstavbovou část, když v pátek (od 18:30) zkříží hole s Kolínem a v neděli (od 15:00) zkusí přetlačit Kobru Praha. Juniorka se představí dvakrát venku, v pátek u PZ Kladno a v neděli v Písku. Všechny zápasy z Kotliny pro vás budeme přenášet prostřednictvím tradičních online přenosů na serveru onlajny.com.

Mladší dorost

HC Dukla Jihlava B – HC Rebel Havlíčkův Brod

19. kolo, neděle 7.12.2014 od 14:45

Situace u Rebelů
Mladší dorostenci prožili během minulého víkendu obrovskou euforii, když ve šlágru kola zdolali v přímém souboji o čelo tabulky Liberec B 4:1. Severočechům tak oplatili porážku z předešlého vzájemného zápasu a s tříbodovým náskokem se osamostatnili na první příčce tabulky skupiny Střed. Základní kámen důležitého vítězství položili hned v úvodní dvacetiminutovce, kdy svého soupeře výrazně přehráli a nasázeli mu čtyři góly. Nyní čeká svěřence trenérského tandemu Milan Kraučuk - Aleš Kraučuk derby Vysočiny na ledě Jihlavy B, jež už papírového favorita z Kotliny dokázala o body jednou obrat.

Minulé vzájemné zápasy:

Havlíčkův Brod – Jihlava B 3:2sn

Posledních 5 kol Dukly

České Budějovice B – Jihlava B 1:4
Jihlava B – Benátky nad Jizerou 5:4sn
Krkonoše – Jihlava B 3:4sn
Jihlava B – Kolín B 6:1
Pardubice B – Jihlava B 4:0

Obrázek: hokejservis.cz

Starší dorost

HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Kolín

1. kolo "O postup", pátek 5.12.2014 od 18:30

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Kobra Praha

2. kolo "O postup", neděle 7.12.2014 od 15:00

Situace u Rebelů
Mladí Rebelové propluli základní částí jako nůž máslem. Z osmnácti kol vyhráli hned šestnáctkrát (!) za plný bodový zisk, když ztratili jen ve 2. kole na kluzišti Třebíče (3:4sn) a ve 14. kole doma podlehli v odvetě Kolínu 2:3. V pátek zahájí nadstavbovou část, do níž jdou s jasným cílem - postoupit do extraligy. První překážkou jim budou v Kotlině právě houževnatí Kozlové, v neděli potom soubor pod taktovkou trenérů Václava Adama a Jaroslava Bence přivítá Kobru Praha.

Minulé vzájemné zápasy:

Kolín – Havlíčkův Brod 2:3

Havlíčkův Brod – Kolín 2:3

Posledních 5 kol Kolína

Havlíčkův Brod – Kolín 2:3
Kolín – Tábor 3:2
Jablonec nad Nisou – Kolín 6:3
Žďár nad Sázavou – Kolín 6:3
Kolín – Příbram 8:0

Posledních 5 kol Kobry

Kobra Praha – Kadaň 4:1
Zbraslav – Kobra Praha 2:3
Kobra Praha – Tachov - Mariánské Lázně 7:2
Třemošná – Kobra Praha 5:3
Kobra Praha – Ústí nad Labem 1:5

Obrázek: hokejservis.cz


Obrázek: hokej.cz

Juniorka

PZ Kladno – HC Rebel Havlíčkův Brod

3. kolo "O postup", pátek 5.12.2014 od 19:15

IHC Písek – HC Rebel Havlíčkův Brod

4. kolo "O postup", neděle 7.12.2014 od 16:00

Situace u Rebelů
Juniorka si zajistila postup do skupiny A ze 3. příčky a po dvou odehraných kolech má na kontě 2 body. Tým Richarda Cachnína a Ladislava Fixy začal velmi dobře, Ústí nad Labem vyloupil po triumfu 5:4 po samostatných nájezdech. Severočeský soupeř, Litoměřice, přicestoval i do Kotliny. Havlíčkův Brod zasadil Kališníkům ránu už ve 3. minutě z hole Petra Kuchty, ale Stadion předvedl skvělý obrat a slavil vítězství 3:1. Nejstarší mládežnická kategorie ale vzhledem k tomu, že ji trápí rozsáhlá marodka, podala velmi dobrý výkon.

Minulé vzájemné zápasy:

Havlíčkův Brod – Písek 3:1

Písek – Havlíčkův Brod 3:8

Posledních 5 kol Kladna

Klášterec nad Ohří – PZ Kladno 1:4
PZ Kladno – Most 5:1
PZ Kladno – Litoměřice 1:4
PZ Kladno – Litoměřice 4:1
Písek – PZ Kladno 9:6

Posledních 5 kol Písku

Chrudim – Písek 6:5sn
Písek – Tábor 5:2
Velké Popovice – Písek 4:5sn
Karlovy Vary B – Písek 3:2
Písek – PZ Kladno 9:6

Obrázek: hokejservis.cz

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu