21. 2. 2016 | Ladislav Vácha

Juniorka rozstřílela Boskovice, obránce Michal Semrád udeřil čtyřikrát!

To byla kanonáda! Juniorka si v neděli otevřela střelnici a naprosto nelítostně přibalila posledním Boskovicím na cestu hned osm gólů. Utkání bylo jednoznačnou záležitostí, hosté se trefili jen dvakrát, a to v přesilových hrách. Nejvíce zářil brodský obránce Michal Semrád, který vstřelil hned čtyři góly! Do střelecké listiny se zapsal také dvakrát Jakub Abbrent, po jedné brance zaznamenali Lukáš Motl a Tomáš Cejpek.

Havlíčkův Brod od začátku potvrzoval roli papírového favorita a už ve 3. minutě otevřel při přesilovce gólový účet zápasu. Jan Jelínek přihrál Michalu Semrádovi, který se opřel do puku a rychlou střelou vyzrál na brankáře Külzra. A to nebylo vše! V 15. minutě byl do hokejového vězení vykázán Čestmír Sekanina a mladí Bruslaři znovu nekompromisně trestali. Po vyražené střele Jana Loba se probil k pohotové dorážce Jan Jelínek a trefil se přesně mezi brankářovy betony. Střeleckou slinu chytil obránce Michal Semrád a už za 32 sekund vstřelil svůj druhý gól v utkání.

Druhá třetina vyšla domácím ještě lépe! Znovu mířil přesně do černého Jakub Abbrent, který zužitkoval hezkou nahrávku Davida Huberta. Boskovice si potom znovu pomohly za hranicí pravidel, což se jim stalo znovu osudným. Na modré čáře vypálil příklepem Michal Semrád a už za necelých 28 minut hry dokonal hattrick. Uspokojení? Ale kdepak! Talentovaný bek si opět sešteloval vhodně mířidla a ranou tahem překonal i brankáře Nečase, který mezi tyčemi vystřídal svého kolegu Külzra. A když se zapsal do střelecké listiny i Lukáš Motl, vedl Havlíčkův Brod už 7:0.

Brodské barvy doplatily ve třetí periodě na velkou nedisciplinovanost. V krátkém časovém sledu usedli za katr David Hubert a Jan Lobo a hosté dvojnásobnou přesilovku využili. Jakub Karpíšek nahrál na pravé křídlo Martinu Resovi, který skóroval k bližší tyčce. A hokejisté z Moravy se brzy radovali podruhé, když Jakub Karpíšek zblízka našel účinný recept na brankáře Folvarského. Poslední slovo však patřilo Tomáši Cejpkovi, který se v 53. minutě rozjel k trestnému střílení a uspěl s povedenou ranou pod víko, čímž uzavřel na konečných 8:2.

Všechny podrobnosti najdete v on-line přenosu, a to včetně čtyř tref Michala Semráda.

Statistiky hráčů

Jméno G A B +/- TM
Jakub Abbrent 2 0 2 0 0
Marek Bancíř 0 0 0 0 2
David Bušek 0 0 0 0 6
Tomáš Cejpek 1 1 2 0 10
David Hubert 0 1 1 0 2
Jan Jelínek 0 4 4 0 0
Dominik Kittler 0 0 0 0 0
Jan Lobo 0 1 1 0 2
Dušan Mendl 0 0 0 0 2
Lukáš Motl 1 0 1 0 0
Martin Polák 0 0 0 0 0
Michal Přibyl 0 0 0 0 0
Michal Semrád 4 0 4 0 0
Dominik Suchý 0 1 1 0 0

Statistiky brankářů

Jméno Min Stř Ink Zás Úsp A TM
Miroslav Folvarský 60 0 2 13 0 0

Ohlasy k utkání

32. kolo, neděle 21.2.2016 od 14:45
8:2
(3:0, 4:0, 1:2)
Havl. Brod - Boskovice
Liga juniorů

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 4. Semrád (Jelínek), 16. Abbrent (Lobo, Cejpek), 17. Semrád, 22. Abbrent (Hubert), 28. Semrád (Jelínek, Suchý), 34. Semrád (Jelínek), 36. Motl (Jelínek), 53. Cejpek (TS) – 44. Res (Karpíšek), 46. Karpíšek (Šmíd). Rozhodčí: Martin Homola – Petr Křivohlavý, Martin Klouda. Vyloučení: 8:6, navíc Cejpek (HBR) OT 10 min. Využití: 3:2. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 7:0, 7:2, 8:2.

Sestavy

Havl. Brod

Folvarský (Adam) – Bušek, Lobo, Bancíř, Mendl "C", Semrád, Suchý – Cejpek, Hubert, Jelínek, Motl, Abbrent, Polák, Přibyl, Kittler

Boskovice

Külzer (od 30. Nečas) – Karpíšek, Sekanina, Hruška, Kučera, Res, Fabiánek "C", Vyskočil, Pospíšil, Hejduk, Šindelář, Šmíd

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu