1. 7. 2016 | Richard Wagner

Fotbalová příprava se vydařila, Bruslaři si užili tři parádní fotbalová odpoledne

HAVLÍČKŮV BROD - Havlíčkobrodští hokejisté odehráli v rámci letní přípravy tři fotbalová utkání proti mužstvům z okolí Havlíčkova Brodu. Pokaždé se jednalo o velmi napínavá a tuhá střetnutí, z nichž sice nevyšli ani jednou jako vítězové, ale pokaždé alespoň pobavili diváky nějakými svými kousky. Výsledkově nejlepší zápas odehráli svěřenci Aleše Tottera a Ladislava Fixy v duelu s nejtěžším soupeřem - Pohledem. Tam uhráli remízu.

Pohled - BKHB 2:2

Hokejisté nebyli ani týden v ostré přípravě a už obouvali kopačky. V střetnutí s Pohledem, který působí v krajské 1. A třídě, uhráli po dramatickém boji remízu. V tomto zápasu se ještě nepředstavila plejáda posil, fanoušky zato potěšil svými výkony hvězdný Lukáš Endál.

Sestava: Beneš - Novák, Kuchta, Lacina, Cejpek, Kozlík, Hlídek, Ludvík, Vala, Semrád, Endál, Chlubna.

Šmolovy - BKHB 6:4

Parádní přestřelka a další rozdávání radosti všem přítomným. Tak by se dala shrnout bitva ve Šmolovech, kde se havlíčkobrodští hokejisté střetli s místním výběrem. Ve výborné náladě ladění Bruslaři zaznamenali čtyři góly. Ovšem domácí ukázali, že na zeleném pažitu mají více zkušeností a za výborně chytajícího Filipa Beneše nasypali šest fíků.

Góly BK: Novák, Kuchta, Kozlík, Bednář.

Sestava: Beneš - Semrád, Hlídek, Chlubna, Kulhánek, Kozlík, Novák, Kuchta, Bednář, Ludvík, Vala, Lacina, Michálek.

Dlouhá Ves - BKHB 6:2

V posledním utkání nastoupili hokejisté v Dlouhé Vsi. Před pěti lety tam tehdy ještě prvoligoví hráči získali vítězství 3:2. Nyní drželi se soupeřem dlouhou dobu krok, navíc brankář BK Ondřej Hlídek, který si po vzoru legendárního Gábora Királyho vysloužil přezdívku Ferencvároš, čapnul penaltu. Na konci ovšem domácí využili pár brejků a získali vysoké vítězství. Za BK se prosadili fotbaloví kanonýři Čenda Novák a David Kozlík. Hlavní rozhodčí Radek Vojtíšek také udělil dvě žluté karty, obě za příliš špatně kopnuté standardky či šance. Na závěr ještě přišly pokutové kopy, které skončily remízou. Do utkání nastoupil také chomutovský Šimon Szathmáry, který s BK trénuje na ledě, než započne přípravu ve svém Chomutově.

Góly:2., 48., 62. a 65. Pospíchal, 60. a 45. Milichovský, 55. J. Lukačina - 12. Novák, 42. Kozlík. Žluté karty: Kulhánek, Kuchta.

Sestava: Hlídek - Michálek, Ludvík, Vala, Kozlík, Semrád, Přidal, Novák, Kuchta, Kulhánek, Bednář, Szathmáry.

Shrnutí na závěr

Fotbalová příprava splnila svůj účel. Především se pak nikdo nezranil, jako tehdy Lukáš Kapec, jenž tak přišel o možnost solidního startu kariéry. Hráči předvedli divákům v ochozech (opřených o klandry) výbornou sportovní show. Sami hráči se také odpoutali od letního stereotypu dřina - led - dřina a užili si příjemné odpoledne. Pokud byste chtěli, aby Bruslaři příští rok rozdávali radost i na vašem fotbalovém trávníku, pošlete nám výzvu na mail: redakce@bkhb.cz!

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu