19. 8. 2016 | Ladislav Vácha

FOTO a VIDEO: Juniorka poctivě trénuje. Musíme hrát play-off, ví Szilva

Juniorka dál poctivě mobilizuje své síly před nadcházejícím ročníkem. Dnes ji čeká první přátelský zápas, když od 18:30 hostí na zimním stadionu v Kotlině své vrstevníky z Tábora. Pokud se nemůžete na utkání dostavit osobně, nemusíte smutnit, protože pro vás bude připravený textový on-line přenos. V článku najdete fotogalerii a video z tréninku. „Těším se, až si zahraju s kluky, které znám,“ hlásí navrátilec do havlíčkobrodské sestavy Vladimír Szilva.

Útočník Lukáš Brebera

Útočník Michal Přibyl

Hlavní trenér Aleš Kraučuk

KOMPLETNÍ FOTOGALERIE

Vladimír Szilva: Musíme postoupit do play-off

Po dlouhé době se vracíš do Brodu. Jak se tvůj návrat vlastně urodil a jak se těšíš na novou sezonu?
Urodilo se to tak, že mi zavolal pan Kraučuk, jestli bych měl zájem tady hrát. Chvilku jsem to zvažoval a potom jsem se rozhodl, že přijdu. Mám to blíž než do Poličky a hraju v podstatě doma. Určitě je to lepší než dojíždět a zahraju si tady s kluky, které znám.

Jaký máš zatím dojem z týmu, ve kterém s tebou budou hrát bývalí spoluhráči z mládeže jako třeba Martin Hynek?
Těším se na to. Dala se dohromady stará parta a jsou tady i mladí kluci, kteří dělají v týmu dobrou atmosféru a dodávají nám energii do tréninku. Zatím je to dobré.

Jak se těšíš na atraktivní soupeře? Čekají vás Ledeč nad Sázavou, Světlá nad Sázavou, Chotěboř a další soupeři...
Derby budou dobrá, těším se na ně. Těším se i na Poličku, protože si zahraju proti bývalým spoluhráčům. Nejlepší zápasy budou asi proti Světlé a Chotěboři.

Nějakou dobu už trénujete na ledě. Jak si na to zatím zvykáš?
Zatím je to v pohodě. Na ledě jsme druhý týden a trochu si ještě zvykáme. Myslím si, že během příštího týdne už to bude úplně dobré.

Rýsují se ti už nějací parťáci, se kterými bys mohl nastupovat v jedné lajně?
To je ještě daleko. (směje se) Uvidíme, jak si sedneme. Tak za měsíc už to snad bude jasné.

Hrál jsi v Poličce, proti které teď budeme hrát. Proběhlo už s bývalými spoluhráči nějaké hecování?
Zatím ne, kluci ještě neví, že jsem je opustil. (směje se) S jedním jsem si ale v neděli psal a sdělil jsem mu, že přestupuju do Brodu. Na nějaké hecování určitě brzy dojde, protože už o tom kluci budou vědět.

Jak se těšíš na parádní atmosféru, která derby Vysočiny tradičně provází?
Těším se. Se Světlou jsou to vždy vyhecované souboje, máme tam také hodně bývalých spoluhráčů. S Chotěboří je to takové trochu slabší.

Jsi zatím spokojený s vašimi trenéry?
Jo, jsem. (směje se) Kdybych řekl, že ne, tak bych dostal sprďáka. Je to v pohodě.

Jaké cíle, ať už osobní nebo týmové, si kladeš před novou sezonou?
Žádné osobní cíle si asi nekladu. Hlavně musíme postoupit do play-off, abychom nehráli ten spodek. Uvidíme, máme mladý tým.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu