24. 2. 2011 | Eva Streichsbierová

Brodští junioři si doma poradili s Kometou, slavili vítězství 5:3

Havlíčkobrodští junioři doma odehráli velmi povedený zápas. Na stadionu v Kotlině hostili v dalším extraligovém duelu brněnskou Kometu, kterou porazili po výborném výkonu 5:3. Neproduktivnějším hráčem utkání byl útočník Martin Hadrava, který dva góly vstřelil sám a na jeden přihrál.

Trenérské duo Tomáš Mariška, Richard Cachnín mělo k dispozici jen tři kompletní pětky, přesto byli mladí Rebelové od začátku lepším týmem. „Hráli jsme opravdu dobře. Skoro bych řekl, že to byl snad jeden z nejlepších zápasů, který jsme s kolegou s tímhle mužstvem zažili,“ hlásil spokojený Cachnín.

Úvodní třetinu vyhráli brodští junioři 2:0, když se postupně trefili Milfait a Hadrava. „Měli jsme velmi dobrý pohyb, byli jsme aktivní, výborně jsme bruslili,“ pochvaloval si hru svého týmu trenér. Po přestávce se ale ke slovu dostali také hosté z Brna, kteří ve 36. minutě srovnali na 2:2. „Ve druhé třetině jsme byli často vylučovaní a soupeř nás v přesilovkách trestal,“ dodal.

Do konce prostřední části se pak skóre měnilo ještě jednou a tentokrát slavili opět Rebelové. „Takový gól jsem ještě nezažil. Ani jako hráč, ani jako trenér,“ usmíval se Cachnín. „Rozhodčí totiž avizoval vyloučení jednoho z našich hráčů, Kometa měla výhodu, jenže při rozehrávce si poslala puk do prázdné brány, a my zase vedli,“ popsal kuriózní moment.

V poslední třetině už si potom domácí výhru vzít nenechali, dalšími dvěma přesnými trefami upravili skóre na konečných 5:3. „Určitě jsme vyhráli zaslouženě. Myslím, že tenhle výsledek je pro Kometu ještě hodně lichotivý. Klidně jsme mohli vyhrát mnohem vyšším rozdílem,“ zakončil hodnocení povedeného vystoupení kouč.

Statistiky hráčů

Jméno G A B +/- TM
Pavel Ambrož 0 0 0 4 0
Ondřej Doležal 0 0 0 0 0
Martin Hadrava 2 1 3 4 0
Marek Havel 0 0 0 -1 0
David Kozlík 1 0 1 2 2
Kryštof Kulhánek 0 0 0 0 0
Jan Milfait 1 0 1 1 0
Radek Novotný 0 0 0 0 4
Filip Ondráček 0 0 0 2 0
Václav Pecen 0 2 2 3 4
Vladimír Szilva 1 0 1 1 0
Ondřej Šíma 0 1 1 1 2
Libor Šulák 0 0 0 0 0
Vojtěch Varga 0 0 0 1 0
Jan Wasserbauer 0 1 1 0 0
Michal Zdražil 0 0 0 2 4

Statistiky brankářů

Jméno Min Stř Ink Zás Úsp A TM
Jiří Zvolánek 60 0 3 39 0 0

Ohlasy k utkání

56. kolo, čtvrtek 24.2.2011 od 18:00
Havl. Brod
5:3
(2:0, 1:2, 2:1)
Havl. Brod - Brno
Noen Extraliga Juniorů

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 7. J. MIlfait (Pecen), 19. Hadrava (Šíma), 38. Kozlík, 49. Hadrava (Pecen, Wasserbauer), 60. Szilva (Hadrava) - 32. Jankovič (Štindl), 36. Jurák (Jankovič, Popolanský), 54. Koukal (Hnilička, Fúzik). Rozhodčí: Vampola - Guth, Rittich.

Sestavy

Havl. Brod

Krch (Zvolánek) - Pecen, Šulák, Ambrož, Šíma, Kulhánek, Novotný (C) - Wasserbauer, Varga (A), Szilva, Ondráček, Zdražil, Havel, J. Milfait (A), O. Doležal, Kozlík, Hadrava.

Brno

Strmeň (Vodička) - Štindl, Dufek, Koukal, Dlapa (C), Dittrich, Bilčík, Jaroch - Fúzik, Hnilička, Juráň, Jurák, Horehleď, Zemánek, Pospíšil, Jankovič, Popolanský, Stehlík.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu