12. 2. 2018 | Štěpán Ondráček

Skvěle! Dominik Vacík znovu v reprezentaci, Král o ni zabojuje

S železnou pravidelností nastupuje obránce Dominik Vacík za českou hokejovou reprezentaci do 16 let. Výjimkou není ani nadcházející akce, na niž se talentovaný obránce Bruslařů dostal. Vacík se zúčastní Turnaje čtyř zemí v Přerově, který se koná od 15. do 17. února. Velké pocty se dostalo i brankáři mladšího dorostu Danielu Královi. Maskovaný muž mladých Bruslařů se dostal do republikového výběru. Talentovaného brankáře čeká od 12. do 15. dubna čtyřdenní kemp v Jihlavě.

Líheň z Kotliny může být hrdá na práci s mládeží, která sklízí za svou tvrdou práci sladké ovoce. Už několik akcí s reprezentačními výběry absolvoval obránce mladší dorostu Dominik Vacík, jenž ani tentokrát nezůstal bez obdržené pozvánky a zúčastní se s českou hokejovou reprezentací do 16 let Turnaje čtyř zemí. Letošní díl se uskočení v termínu 15. – 17. února v moravském Přerově. V MEO Aréně se mimo domácího výběru představí stejně staré národní týmy Finska, Švédska a také tradiční účastník Rusko. Svěřence trenéra Karla Berana nečeká vůbec lehký víkend, jelikož celý turnaj startuje v pátek a závěrečnou tečku napíše v neděli, tudíž to znamená, že na hráče čekají tři těžká utkání ve třech dnech.

Nominace české reprezentace do 16 let

Brankáři

Pavel Čajan (Liberec), Ondřej Dolíška (Vítkovice)

Obránci

Jan Hampl (Liberec), Vladimír Kremláček (Plzeň), Václav Svach (České Budějovice), Marek Bláha (Sparta Praha), Jan Sedláček (Kometa Brno), Michael Krutil (Letňany), Dominik Vacík (Havlíčkův Brod), Ondřej Baláž(Litvínov)

Útočníci

Jan Cikhart, Vojtěch Strnad (oba Liberec), Joshua James Mácha (Šumperk), Pavel Novák (České Budějovice), Michal Gut, Josef Koláček (oba Chomutov), Nico Geidl (Třinec), Jakub Malý (Kometa Brno), Jakub Konečný(Žďár n/S), Tomáš Chlubna (Jihlava), Dominik Binias (Fribourg-Gottéron), Jan Myšák (Litvínov)

Program českého výběru na turnaji

Čtvrtek 15. února: Česko – Finsko

Pátek 16. února: Česko – Švédsko

Sobota 17. února: Česko – Rusko

Všechna utkání začínají v 18:00.

Pozvánku do republikového výběru obdržel brankář Daniel Král!

Velké příležitosti se dostalo i dalšímu hráči Bruslařů. V dubnu se v Jihlavě uskuteční čtyřdenní kemp republikového výběru do 15 let a trenéři zařadili na soupisku čítajících 40 jmen i brankáře mladšího dorostu Daniela Krále. Talentovaný muž s maskou si o své místo v širší nominaci řekl svými výkony, které předvádí v sezóně. Největší z nich přišel nedávno, a to na Zimní olympiádě dětí a mládeže, kde byl Král úhlavní postavou. Mladičký gólman dotáhl kraj Vysočina až na nejvyšší stupínek a se svými spoluhráči se mohl těšit ze zisku zlatých medailí. Kemp je na programu 12. – 15. dubna na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě, kde se mimo českých hráčů představí stejně staří Slováci a také švédský tým Skåne. Bez šance není ani další hráč Bruslařů Josef Dáňa, ovšem šikovný útočník figuruje na postu náhradníka.

Nominace na kemp v Jihlavě

Brankáři

Lukáš Klika (Ústecký kraj), Daniel Král (Kraj Vysočina), Oliver Šatný (Jihočeský kraj), Jakub Tichý (Královéhradecký kraj)

Obránci

Tobias Adam, Marek Chvátal (oba Kraj Vysočina), Martin Böhm (Liberecký kraj), Ondřej Cubo, René Smolka (oba Moravskoslezský kraj), Patrik Fajmon (Jihomoravský kraj), Sebastian Jasečko (Jihočeský kraj), David Jiříček (Plzeňský kraj), Stanislav Kunst, Stanislav Svozil (oba Olomoucký kraj), Marek Pelda (Královéhradecký kraj), Jiří Ticháček (Středočeský kraj)

Útočníci

Jakub Altrichter, Dominik Soukup (oba Plzeňský kraj), Marek Brada, Alex Kotásek, Josef Krejsa (všichni Moravskoslezský kraj), Tomáš Březina, Jan Nevšímal (oba Jihočeský kraj), Matyáš Budina, Šimon Marha, Petr Moravec, Lukáš Pajer (všichni Královéhradecký kraj), Šimon Frömel, Jan Půček (oba Zlínský kraj), Petr Gajda (Liberecký kraj), Alexandr Kašpárek (Jihomoravský kraj), Jan Krupička, Michal Vitouch (oba Praha), Matouš Menšík, David Putz (oba Kraj Vysočina), Adam Paleček (Pardubický kraj), Alexandr Remeš (Karlovarský kraj), Martin Ryšavý, Jakub Zembol (oba Olomoucký kraj), Marek Slavík (Ústecký kraj)

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu