10. 5. 2020 | Milan Sochor, Markéta Křížová

Sezona v obrazech: Podívejte se na 10 nejlepších fotek z mládeže

Letošní sezona mládeže opět přinesla spoustu příběhů a emocí. My jsme byli u toho a řadu z nich jsme se vám snažili vyprávět nejen našimi články, ale i fotografiemi. Podívejte se na výběr těch 10 nejlepších, které zachytila naše fotografka Markéta Křížová.

Dorost prožil skvělou sezonu. Podílelo se na ní úspěšné brankářské duo Filip Tuček – David Kubík

Po konci ve starším dorostu Jihlavy dva roky nehrál. Dlouhá pauza na něm ale nebyla znát. Jaroslav Musil nasbíral ve 33 zápasech 47 bodů (23+24). Skvělými výkony v juniorce si vysloužil i 7 startů v dresu A-týmu

Pozdějším úspěchům ale předchází první krůčky na ledě. V rámci akce Pojď hrát hokej je v září udělalo 14 a v lednu 22 nových dětí

Malého šikulu zatím poznáme hlavně díky jmenovce na helmě. Bude se jednou o Kubíkovi psát stejně jako nedávno o Michalu Teplém nebo Radimu Zohornovi?

To byla euforie! Dorostenci si užili svoji první velkou děkovačku před domácím kotlem fanoušků, když porazili českobudějovický Motor, a zajistili si tak účast v nadstavbových bojích o play off

Každý gól přinášel ohromnou radost

Broďáci se nezastaví před ničím. Za úspěchem jdou klidně po hlavě

Dorostenci sázeli góly do sítí i mnohem věhlasnějších soupeřů. Takto se Tomáš Krejčí trefil v Plzni

Junioři do play off těsně nepostoupili. Se sezonou se ale rozloučili vítězstvím nad Žďárem nad Sázavou

Také dorost napsal za sezonou vítěznou tečku, i když trochu předčasnou. Broďáci kvůli koronavirové pandemii nedohráli poslední dvě kola. V posledním odehraném zápase porazili pražskou Spartu

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu