9. 10. 2020 | Tomáš Sochor

Dorost stojí, junioři se představí na ledě trápícího se Písku

Tento týden čeká mládežnické výběry dorostu a juniorů pouze jediné utkání. Odehrají ho junioři, kteří v sobotu 10. září vyjedou na led Písku. Zatímco Cachnínovi svěřenci nabrali formu, když vyhráli poslední tři zápasy v řadě, Králům se nedaří. Duel začíná v 11:00. Svoje poslední utkání před vynucenou čtrnáctidenní pauzou odehrají také žáci.

Junioři

IHC Písek

Založení klubu: 1990
Stadion: Zimní stadion Písek (kapacita 4 500 míst)
Klubové barvy: žlutá a modrá
Webové stránky klubu: ihcpisek.cz
Trenér: Radek Volf

Jihočeši by rádi navázali na předchozí ročník, ve kterém se po základní části umístili na třetím místě a v klidu postoupili do vyřazovacích bojů. Aby se jim to podařilo, budou muset Králové zabrat. Ve třech odehraných zápasech totiž nezískali jediný bod, a krčí se tak na posledním místě tabulky. To budou chtít změnit právě v nadcházející dohrávce třetího kola proti Havlíčkovu Brodu, nebudou to mít ale jednoduché. Bruslaři totiž chytili formu a mají na kontě šňůru třech vítězství.

V prvním utkání letošní sezony vyzval Písek na vlastním ledě Ústí nad Labem. Domácí vstřelili úvodní branku zápasu, jenomže Severočeši na ní odpověděli hned třikrát. Na rozdíl jednoho gólu snížil dvě minuty před koncem Brož, hosté se pak ale trefili do prázdné brány. I ve druhém kole proti Kobře Praha se dostali Králové do vedení. Ani napodruhé jej však nedokázali udržet a nakonec prohráli 2:5. Stejným výsledkem skončila i odveta s Ústím nad Labem. Tentokrát se však Lvi dostali do tříbrankového vedení, které už do konce zápasu nepustili.

Písek má dobré vstupy do zápasu
(Foto: Petr Eliáš, ihcpisek.cz)

Zápasový program tříd

9. třídy:

BK Havlíčkův Brod – IHC Králové Písek (10.10.2020, 12:45)

8. třídy:

BK Havlíčkův Brod – HC Světlá nad Sázavou (11.10.2020, 15:00)

7. třídy:

BK Havlíčkův Brod – IHC Králové Písek (10.10.2020, 10:45)

6. třídy:

BK Havlíčkův Brod – HC Světlá nad Sázavou (11.10.2020, 13:00)

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu