18. 3. 2021 | Ladislav Vácha

PŘEHLED: Nejmladší debutant v áčku? Univerzál Radim Pejchal!

Pojďte si s námi zkrátit dlouhou pauzu bez hokeje zajímavou statistikou, která se zaměřuje na nejmladší debutanty v soutěžních zápasech havlíčkobrodského A-týmu. Od roku 2009 jsme napočítali hned 16 talentovaných hokejistů, kteří oblékli dres prvního mužstva před svými 18. narozeninami. Hned tři z nich, Radim Pejchal (na snímku), Dominik Vacík a Michal Teplý, si dokonce připsali první start za brodské muže v pouhých patnácti letech! Svědčí to o tom, že v Kotlině vždy vyrůstali šikovní mladí hráči, kterým se trenéři nebáli dát velkou šanci. Není tak překvapením, že spousta z nich to dotáhla až do vrcholového hokeje!

1. Radim Pejchal (obránce/útočník)

Věk při debutu: 15 let, 7 měsíců, 25 dnů


První zápas: BK Havlíčkův Brod – HC Tábor 5:2

Kanadské body: 0+0
+/-: 0
Trestné minuty: 0

Dvacetiletý univerzál na sebe strhával pozornost už od útlého mládí, kdy řádil v jednom útoku po boku dalších supertalentů a velkých kamarádů Michala Teplého a Richarda Cachnína. Většinu své kariéry strávil v útoku, ale i díky jeho urostlé postavě ho trenéři, především ve starším dorostu a v juniorce, notně využívali i v obraně. Premiéru v havlíčkobrodském A-týmu si odbyl pod trenérem Alešem Totterem v sezoně 2015/2016, když 30. ledna 2016 pomohl Bruslařům k domácí výhře 5:2 nad Táborem. Bylo mu pouhých 15 let, 7 měsíců a 25 dnů! Je tak nejmladším debutantem v našem výběru. Za muže potom v dalších letech kvůli velkému vytížení v mládežnických kategoriích naskakoval jen nárazově, více prostoru dostal až v sezoně 2019/2020. V předčasně ukončeném ročníku 2020/2021 stihl jen tři starty v krajské soutěži za nedalekou Světlou nad Sázavou, kterou úspěšně vede bývalý brodský kouč Ladislav Fixa.


2. Dominik Vacík (obránce)

Věk při debutu: 15 let, 9 měsíců, 6 dnů


První zápas: HC Lední Medvědi Pelhřimov – BK Havlíčkův Brod 2:11

Kanadské body: 0+0
+/-: +3
Trestné minuty: 0

Další velmi talentovaný hokejista, který si užil premiéru v áčku Bruslařů ještě před svými 16. narozeninami. V té době patřil k největším tahounům havlíčkobrodského mladšího dorostu, kde nosil na dresu i kapitánské céčko. Navíc válel i za starší dorosteneckou kategorii a mládežnickou reprezentaci do 16 let. Důvěru v A-týmu dostal od kouče Václava Adama 24. února 2018 a prožil doslova pohádkovou premiéru! Broďáci vypráskali v derby Vysočiny Pelhřimov na jeho ledě jednoznačně 11:2 a nadaný zadák si v utkání připsal do statistik tři plusové body. Od sezony 2019/2020 působí v juniorce Mladé Boleslavi, odkud v probíhajícím soutěžním ročníku jezdil vypomáhat do prvoligového Ústí nad Labem, kde si zahrál i po boku dalšího Broďáka Davida Valy. Nedávno se dočkal debutu v Tipsport extralize, když Mladé Boleslavi pomohl k těsnému vítězství 3:2 na ledě pražské Sparty.


3. Michal Teplý (útočník)

Věk při debutu: 15 let, 9 měsíců, 17 dnů


První zápas: BK Havlíčkův Brod – SKLH Žďár nad Sázavou 4:1

Kanadské body: 1+0
+/-: +1
Trestné minuty: 0

Nejtalentovanější havlíčkobrodský odchovanec v novodobé historii klubu zažil ze zmíněných mladíků nejpovedenější premiéru, která je jako z pohádky. V sezoně 2016/2017 naskočil do třetího utkání čtvrtfinále play off proti velkému rivalovi ze Žďáru nad Sázavou místo suspendovaného kapitána Miroslava Třetiny a veledůležitým gólem na 3:1 hodně přispěl ke konečnému vítězství 4:1! Tehdy byl naprosto stěžejním hráčem staršího dorostu Bruslařů a patřil mezi nejlepší hráče celé soutěže, což mu právem vyneslo místo v reprezentační šestnáctce. Trenéři brodského A-týmu s ním byli natolik spokojení, že druholigovou sezonu dohrál až do konce, takže zažil přímo na ledě i legendární bitvy s postupujícím Vsetínem. Jeho další hokejové kroky už jsou fanouškům jistě velmi dobře známé. Přes Liberec a výpomoc partnerským Benátkám nad Jizerou se dostal až do zámoří, když uspěl na draftu NHL, kde si ho vybralo Chicago Blackhawks. Patří mezi důležité články českých mládežnických reprezentací a v současné době bojuje o šanci v prvním týmu Černých jestřábů.


4. Adam Dvořák (obránce)

Věk při debutu: 16 let, 6 měsíců, 26 dnů


První zápas: BK Havlíčkův Brod – IHC Písek 5:3

Kanadské body: 0+1
+/-: 0
Trestné minuty: 0

Devatenáctiletý šikula prošel havlíčkobrodskou mládeží, odkud si v sezoně 2015/2016 na pár zápasů „odskočil“ do Třebíče, kde vypomáhal mladšímu dorostu. Během krátké doby hodně vyzrál a udělal obrovský výkonnostní pokrok. Odměnou mu byla brzká premiéra v A-týmu, když naskočil v soutěžním ročníku 2017/2018 do posledního kola základní části. V domácím souboji s Pískem si vedl na výbornou, Bruslaři zdolali svého jihočeského soka 5:3 a mladý bek zaznamenal kanadský bod, když asistoval u trefy kapitána Miroslava Třetiny, který skóroval z dorážky právě po jeho střele. V další sezoně přidal mezi dospělými další tři starty, pak už se přesunul rozvíjet svůj talent do nedaleké Jihlavy, odkud však jezdí Bruslařům pravidelně vypomáhat. O jeho velké kvalitě dokonale svědčí to, že od hlavního trenéra Viktora Ujčíka dostává jako junior hodně prostoru v prvoligovém A-mužstvu Dukly. V probíhajícím soutěžním období už má na kontě skvělých 14 startů!


5. Filip Dundáček (obránce)

Věk při debutu: 16 let, 7 měsíců, 27 dnů


První zápas: SK Kadaň – HC Rebel Havlíčkův Brod 4:1

Kanadské body: 0+0
+/-: 0
Trestné minuty: 0

Pětadvacetiletý bek se už od žákovských let řadil mezi důležité defenzivní pilíře. Zdobí ho především velmi dobrá střelba. I díky ní pravidelně nastupoval o mládežnickou kategorii výš. Brzy tak dostal důvěru v prvoligovém A-mužstvu pod taktovkou zkušeného kouče Karla Dvořáka, a to už v sezoně 2011/2012. Svou premiéru si odbyl na ledě Kadaně, odkud se však tehdejší Rebelové vrátili po porážce 1:4 s nepořízenou. Talentovaný obránce usedl jednou na trestnou lavici, když v 9. minutě odpykával trest za příliš mnoho hráčů na ledě. V témže soutěžním ročníku nahlédl do reprezentační sedmnáctky, kde nastoupil do tří duelů. Následně se přesunul do jihlavské Dukly, kde z mládežnických kategorií plynule přešel až do prvoligového A-týmu. I nadále přitom sbíral starty za mládežnické reprezentace. Krajské město Vysočiny opustil až před sezonou 2017/2018, kterou strávil v čerstvě prvoligovém Vsetíně. Po angažmá v Porubě a slovenských Nových Zámcích se v probíhajícím soutěžním období vrátil do Dukly Jihlava, která na něj bude hodně spoléhat ve čtvrtfinále play off Chance ligy proti Litoměřicím.


6. Tomáš Křehlík (útočník)

Věk při debutu: 16 let, 9 měsíců, 28 dnů


První zápas: SHC Klatovy – BK Havlíčkův Brod 2:3

Kanadské body: 0+0
+/-: 0
Trestné minuty: 0

Dnes dvacetiletý útočník působil v mladším dorostu Třebíče a Žďáru nad Sázavou, v sezoně 2016/2017 už však oblékal dres staršího dorostu Havlíčkova Brodu. A brzy se zařadil mezi hlavní útočná esa. V prvním roce zaznamenal 23 kanadských bodů, v dalším už fantastických 64 (29+35), na což mu stačilo jen 44 zápasů. V té době byla legendární jeho veleúspěšná spolupráce s Markem Teclem a Richardem Cachnínem v elitním útoku, která budila velký respekt i u zvučných extraligových soupeřů. Nebylo tak divu, že šikovný mladík dostal příležitost v A-týmu Bruslařů, když ve čtvrtém útoku s Teclem a dalším debutantem Cachnínem pomohli k těsnému vítězství 3:2 v Klatovech. Po sezoně přišlo laso z Karlových Varů a v barvách Energie se rychle vypracoval mezi klíčové hráče. Premiéra v extralize dospělých tak na sebe nenechala dlouho čekat, rychlonohý forvard se navíc uvedl gólovou asistencí. V období 2019/2020 jezdil vypomáhat do prvoligového Sokolova a v současné době rozvíjí svůj talent v Třebíči, kde často nastupuje v jednom útoku s brodským odchovancem Davidem Michálkem.


7. Marek Tecl (útočník)

Věk při debutu: 16 let, 10 měsíců, 18 dnů


První zápas: SKLH Žďár nad Sázavou – BK Havlíčkův Brod 5:4

Kanadské body: 0+0
+/-: 0
Trestné minuty: 0

Další zástupce velmi silného ročníku 2000 dosáhl velkého úspěchu už v sezoně 2014/2015, kdy s mladším dorostem vybojoval nezapomenutelný postup do nejvyšší soutěže. Mezi opory se zařadil i ve starší dorostenecké kategorii a 4. ledna 2017 přišel jeho velký den, když poprvé naskočil za první tým Bruslařů, navíc v prestižním derby Vysočiny na ledě rivala ze Žďáru nad Sázavou. Broďáci už ve 13. minutě vedli nad Plameny vysoko 4:0, jenže po totálním kolapsu nakonec padli 4:5 a vrátili se domů do Kotliny bez bodového zisku. Pak zažil suverénně nejpovedenější soutěžní ročník, když ve starším dorostu za 45 utkání nastřádal neuvěřitelných 76 bodů (41+35)! Stal se tak nejproduktivnějším hráčem a nejlepším kanonýrem týmu. Hokejový domov poprvé opustil před obdobím 2019/2020, kdy válel za juniorku Hradce Králové. Sezona v Mountfieldu se pro něj stala nezapomenutelnou, protože se spoluhráči zvedl nad hlavu trofej, pohár DHL. Zároveň jezdil vypomáhat A-mužstvu Bruslařů, za které nastřílel tři góly. Do mateřského klubu se před touto sezonou „Macas“, jak se mu po otci a bývalém výborném útočníkovi tehdejších Rebelů přezdívá, vrátil.


8. Matěj Trupl (obránce)

Věk při debutu: 16 let, 10 měsíců, 29 dnů


První zápas: HC Moravské Budějovice 2019 – BK Havlíčkův Brod 1:3

Kanadské body: 0+0
+/-: 0
Trestné minuty: 0

Teprve osmnáctiletý mladík patří v současné době mezi nejtalentovanější havlíčkobrodské beky. V sezoně 2017/2018 poprvé naskočil do nejvyšší soutěže mladšího dorostu a zahrál si ve třech případech i za starší dorosteneckou kategorii. Kvůli většímu zápasovému vytížení působil i v nedaleké Světlé nad Sázavou. V minulé sezoně pomáhal táhnout skvělými výkony havlíčkobrodskou juniorku, která do poslední chvíle bojovala o účast v prestižním play off, které jí nakonec jen o vlásek uniklo. Za poctivou práci zaslouženě sklidil sladké ovoce, když od trenéra Richarda Cachnína dostal šanci v A-mužstvu. Debut zaznamenal v základní části na ledě Moravských Budějovic (výhra 3:1) a v domácím prostředí naskočil proti Opavě (porážka 1:5). V tomto soutěžním ročníku, který byl předčasně ukončený, měl patřit ke klíčovým hráčům juniorky Bruslařů. Svědčí o tom i to, že po Matěji Škaredovi přebral kapitánské céčko. Pro klub je do budoucna velkým příslibem.


9. Richard Cachnín (útočník)

Věk při debutu: 16 let, 10 měsíců, 30 dnů


První zápas: SHC Klatovy – BK Havlíčkův Brod 2:3

Kanadské body: 0+0
+/-: 0
Trestné minuty: 0

Věčně usměvavý „Cemba“ patří mezi nejtalentovanější hráče, kteří v poslední době pod střechou Kotliny vyrostli. Se soudržnou partou vyválčil v sezoně 2014/2015 postup do extraligy mladšího dorostu a neustále se mílovými kroky zlepšuje. V období 2016/2017 se ve starším dorostu mezi nabitou konkurencí ještě spíše rozkoukával (12 kanadských bodů), v dalším už figuroval mezi největšími hvězdami, když nasbíral 69 bodů (17+52), stal se druhým nejproduktivnějším hráčem Bruslařů a jejich nejlepším nahrávačem. Po boku svých parťáků Tecla a Křehlíka prožil v soutěžním ročníku 2017/2018 debut v A-týmu a přispěl k triumfu 3:2 v Klatovech. Ze začátku drobný útočník rychle vyrostl a zesílil, i díky tomu jeho skvělá výkonnost dál raketově stoupala. Sezona 2019/2020 pro něj byla jako z říše snů. Za juniorku udivoval ohromnou produktivitou. Jeho bilance? 26 zápasů, 68 bodů (25+43)! Stal se tak nejlepším nahrávačem celé soutěže. Zároveň dominoval i v A-týmu, dohromady odehrál v základní části a v play off 41 soutěžních utkání, během nichž si připsal na konto 33 bodů (12+21). V probíhající sezoně udělal ve své kariéře další velký krok, když podepsal smlouvu v prvoligové Jihlavě. Zabydlel se na křídle druhého útoku a už se stihl i trefit. Teď se těší na čtvrtfinále play off proti Litoměřicím. Naváže na svého tátu, současného trenéra brodské juniorky, a zahraje si jednou také extraligu?


10. David Michálek (útočník)

Věk při debutu: 16 let, 11 měsíců, 29 dnů


První zápas: BK Havlíčkův Brod – HC Lední Medvědi Pelhřimov 4:3

Kanadské body: 0+0
+/-: 0
Trestné minuty: 2

Dvaadvacetiletý křídelník se svého času řadil mezi nejtalentovanější hráče ročníku 1998 v celé zemi. Už v dorosteneckých kategoriích byl špílmachrem a není divu, že nastupoval s kapitánským céčkem na dresu. V sezoně 2014/2015 přispěl lvím podílem k postupu staršího dorostu mezi extraligovou smetánku (35 zápasů, 75 bodů) a hned v dalším ročníku dovedl tým k jednomu z největších úspěchů v novodobé historii klubu. Havlíčkův Brod se jako extraligový nováček po úžasné jízdě probil až do prestižního play off, v němž pořádně potrápil úřadujícího mistra ze Třince. „Michy“ za 42 zápasů nastřádal úchvatných 72 bodů (40+32) a stal se nejlepším střelcem celé soutěže. Pochopitelně se tak dočkal premiéry v A-mužstvu a 28. září 2015 pomohl k domácí výhře 4:3 nad Pelhřimovem. Zajímavostí je to, že šikovný útočník úplně přeskočil juniorku, protože se okamžitě zabydlel v prvním týmu, kde se stal velkou a dlouhodobou oporou. V ještě rychlejším rozletu ho bohužel brzdily zdravotní problémy, potíže měl s kolenem. Za poctivou práci se zaslouženě dočkal posunu o patro výš, když dostal laso z prvoligové Třebíče, kde působí dodnes.


11. Patrik Čermák (útočník)

Věk při debutu: 17 let, 4 měsíce, 11 dnů


První zápas: BK Havlíčkův Brod – HK Nový Jičín 6:3

Kanadské body: 0+0
+/-: 0
Trestné minuty: 0

Osmnáctiletý odchovanec Jihlavy na sebe upozorňoval velmi slušnou produktivitou už od dorosteneckých let. V sezoně 2017/2018 se mu dostalo velké pocty v podobě nominace do reprezentační šestnáctky, za kterou naskočil do jednoho zápasu. Potom válel za juniorku Dukly a v soutěžním ročníku 2019/2020 se dočkal hned dvou debutů v soutěžích dospělých. 1. února 2020 pomohl Bruslařům k domácímu skalpu Nového Jičína (6:3) a 4. března stejného roku absolvoval premiéru i v Chance lize, když přispěl k výhře Jihlavy 7:3 na ledě Ústí nad Labem. Za Havlíčkův Brod naskočil do prvního přátelského utkání v Třebíči, ale pak už nastupoval jen za svůj mateřský klub. V áčku si připsal 13 prvoligových startů a zaznamenal 4 kanadské body, když se dvakrát zapsal do listiny střelců a přidal i dvě asistence.


12. Daniel Dolejš (brankář)

Věk při debutu: 17 let, 4 měsíce, 24 dnů


První zápas: HC Slovan Ústečtí Lvi – HC Rebel Havlíčkův Brod 5:0

Odchytané minuty: 60
Obdržené góly: 5
Počet zákroků: 36
Úspěšnost zákroků: 87,80 %

Jeden z klenotů havlíčkobrodské gólmanské školy. Rodák z nedalekého Humpolce už odmalička prokazoval velký talent a už od svých začátků v dorosteneckých kategoriích byl pevnou součástí mládežnických reprezentací. První zkušenosti s dospělým hokejem sbíral v Pelhřimově, kam jezdil vypomáhat. V sezoně 2011/2012 se poprvé postavil do brankoviště prvoligového A-týmu, když hájil svatyni Rebelů na ledě silného Ústí nad Labem. Havlíčkův Brod sice prohrál vysoko 0:5, ale mladý muž s maskou vytasil hned 36 úspěšných zákroků. V nadcházejícím soutěžním ročníku už byl v áčku jedničkou a jeho parádní výkony neunikly pozornosti extraligových Vítkovic, kam „Dáňa“ zamířil. Zachytal si také na mistrovství světa ve švédském Malmö. U Ostravanů měl v dalších letech mezi tyčemi obrovskou konkurenci a po většinu času plnil roli dvojky. Kvůli většímu vytížení si tak zachytal i první ligu, a to za Porubu a Havířov. V probíhajícím soutěžním období se v brankovišti pravidelně střídal se svým kolegou Miroslavem Svobodou a odchytal celé předkolo play off, v němž Vítkovice nakonec ve velmi vyrovnané sérii padly s brněnskou Kometou.

(Foto: Miroslav Rosendorf, slovanusti.cz)

13. Jiří Kopic (obránce)

Věk při debutu: 17 let, 5 měsíců, 20 dnů


První zápas: BK Havlíčkův Brod – HC Tábor 2:6

Kanadské body: 0+0
+/-: 0
Trestné minuty: 0

Odmalička platil za řízného obránce, který se nebál na ledě přitvrdit muziku. Bitkám se rozhodně nevyhýbal, pravidelně tak sbíral hodně trestných minut. Je vrstevníkem Davida Michálka, takže i on měl velký podíl na postupu staršího dorostu do nejvyšší soutěže a následném velkolepém extraligovém tažení v sezoně 2015/2016, které skončilo až vyřazením v play off od nabušeného Třince. Ve stejném ročníku debutoval v A-mužstvu, a to hned ve čtvrtfinále play off! Naskočil do posledního utkání série s Táborem, v němž doma soubor z Kotliny podlehl Kohoutům 2:6 a sezona pro něj skončila. Potom zakotvil v Chomutově, kde dva roky táhl juniorku. Bruslařům však jezdil v období 2017/2018 vypomáhat a moc nechybělo, aby Adamově družině pomohl k vysněnému postupu na prvoligovou scénu, který nakonec Broďákům o vlásek uzmula ostravská Poruba. Sezonu 2018/2019 strávil v Kotlině a odváděl dobrou práci. Legendární je jeho bitka v Hodoníně, kde se zastal spoluhráče Milfaita a neohroženě se pustil do pěstního souboje s mnohem urostlejším a zkušenějším obráncem Fišerou, který proti Bruslařům pravidelně řádil jako smyslů zbavený. V současné době už hokej nehraje.


14. Viktor Horák (obránce)

Věk při debutu: 17 let, 6 měsíců, 23 dnů


První zápas: IHC Písek – BK Havlíčkův Brod 2:9

Kanadské body: 0+0
+/-: +3
Trestné minuty: 2

I on byl členem party, která v ročníku 2014/2015 dokráčela k postupu mladšího dorostu do extraligy. Rozhodně však nebyl žádným velkým sběratelem kanadských bodů, ba naopak. Od toho byli na ledě jiní. Patřil mezi vyloženě defenzivní beky, kteří se soustředili na poctivé plnění obranných úkolů a bořili soupeřovy útočné choutky. Také však dokázal přidat bodový příspěvek, z tohoto pohledu se mu nejvíce povedla sezona 2017/2018, v níž si vyryl na pažbu za kanadské body 9 čárek (3+6). Premiéru v A-mužstvu prožil 13. ledna 2018, když Bruslaři vyrabovali led Písku po jednoznačném vítězství 9:2. A svůj první start okořenil třemi plusovými body v účasti na ledě! Za áčko si pak zahrál ještě dvakrát a v období 2018/2019 přidal dalších pět startů, přičemž si připsal i bod za gólovou asistenci. Teď už se hokeji nevěnuje.


15. Michal Kerber (obránce)

Věk při debutu: 17 let, 7 měsíců


První zápas: BK Havlíčkův Brod – HC Slezan Opava 1:5

Kanadské body: 0+0
+/-: 0
Trestné minuty: 0

Dá se říct, že o něm platí v podstatě to samé, jako o již zmíněném obránci Matěji Truplovi, který je jeho vrstevníkem. Teprve osmnáctiletý talent o sobě dal vědět už během své první sezony v extralize mladšího dorostu, kdy zapsal hned 15 gólových asistencí. Mimo jiné se také účastnil Mládežnického mistrovství ČR, kde reprezentoval Kraj Vysočina a blýskl se pěti kanadskými body (2+3). Jedná se však spíš o defenzivního zadáka, který na ledě vyniká poctivou prací směrem dozadu, než vydatným podporováním svých parťáků z útoku. Sezona 2019/2020 se mu však povedla i z osobního hlediska, za juniorku ve 35 utkáních nastřádal slušných 15 bodů (2+13). Cenné zkušenosti mezi dospělými nabíral ve Světlé nad Sázavou, za niž válčil i v play off. Vyzkoušel si i druhou ligu dospělých, když nastoupil za áčko Broďáků proti Opavě. Pak přidal ještě start proti Valašskému Meziříčí. V tomto soutěžním ročníku hrál za juniorku jihlavské Dukly.


16. Matěj Krejčí (obránce)

Věk při debutu: 17 let, 8 měsíců, 9 dnů


První zápas: BK Havlíčkův Brod – HC Lední Medvědi Pelhřimov 3:2

Kanadské body: 0+0
+/-: 0
Trestné minuty: 0

Pracovitý a poctivý obránce, který je celou svou dosavadní kariéru věrný havlíčkobrodským barvám. S mladším dorostem si užil postup do extraligy, kde v dalším ročníku odehrál 34 zápasů a dal o sobě vědět čtyřmi asistencemi. Plynule pak přešel do starší dorostenecké kategorie, kde patřil k velkým oporám. Nejdříve získal 10 kanadských bodů (2+8), v další sezoně už jich stihl 17 (2+15). Tehdejší kouč A-mužstva Václav Adam mu dal důvěru i v prvním týmu, na začátku roku 2018 tak naskočil do vítězné bitvy s Pelhřimovem (3:2). Za dva týdny oblékl dres áčka znovu, když si zahrál na ledě David Servisu České Budějovice (porážka 1:6). V soutěžním ročníku 2019/2020 táhl juniorku (12 zápasů, 6+8), patřil už ke stabilním článkům A-týmu (15 zápasů, 0+1), s nímž bojoval i v play off, a hrál univerzitní ligu za brněnskou Masarykovu univerzitu, kde studuje. Hodně vyhrát se měl v tomto soutěžním období, které však bylo po pár kolech nuceně ukončeno. Pro Bruslaře je do budoucna velkým příslibem.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu