15. 6. 2011 | Ladislav Vácha

Rebelové už znají harmonogram další prvoligové směny, v 1. kole doma hostí „nováčka“ ze Šumperka

Bojovníci z havlíčkobrodské Kotliny už mohou začít soustředěně spřádat své plány, protože světlo světa už spatřil jejich program v nadcházejícím soutěžním ročníku. Soubor pod vedením zkušeného trenérského tandemu Petr Novák – Jaroslav Benák čeká náročný úkol: navázat na minulou sezonu, jež se stala díky zisku senzačního 4. místa mezi nabitou konkurencí největším úspěchem v novodobé historii klubu.

Rebelové načínají svou další prvoligovou směnu před svými fanoušky ve středu 14. září, kdy jim jako první soupeř zkříží cestu Salith Šumperk, staronový účastník 1. ligy, jenž po sestupu do nižší soutěže okamžitě proplul druholigovými vodami zpět do prvoligové zátoky. Pokud se podíváme na program našich hokejistů, nečeká je vůbec nic lehkého. Los k nim byl nemilosrdný, zejména co se začátku soutěže týče. Už ve druhém kole se postaví Novákově družině do cesty ambiciózní Chomutov a hned jako další v pořadí prověří připravenost Havlíčkova Brodu úřadující prvoligový mistr z Ústí nad Labem, v jehož barvách bude bojovat exrebel Miroslav Třetina. Všichni příznivci havlíčkobrodského hokeje by si měli ve svých kalendářích výrazně označit sobotu 1. října, kdy do Kotliny přicestuje v rámci 8. kola k prvnímu derby Vysočiny jihlavská Dukla. Druhá regionální bitva čeká náš tým v 11. kole, kdy se představí na kluzišti Třebíče. První čtvrtinu soutěže uzavře duel u řeky Jizery, kde se Rebelové utkají s místními Benátkami.

Rozlosování první čtvrtiny první ligy 2011/2012:

1. kolo, středa 14.9.2011: HC Rebel Havlíčkův Brod – Salith Šumperk
2. kolo, sobota 17.9.2011: HC Rebel Havlíčkův Brod – KLH Chomutov
3. kolo, pondělí 19.9.2011: HC Slovan Ústečtí Lvi – HC Rebel Havlíčkův Brod
4. kolo, středa 21.9.2011: HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Most
5. kolo, sobota 24.9.2011: HC VCES Hradec Králové – HC Rebel Havlíčkův Brod
6. kolo, pondělí 26.9.2011: HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Olomouc
7. kolo, středa 28.9.2011: HC Berounští Medvědi – HC Rebel Havlíčkův Brod
8. kolo, sobota 1.10.2011: HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Dukla Jihlava
9. kolo, středa 5.10.2011: SK Kadaň – HC Rebel Havlíčkův Brod
10. kolo, sobota 8.10.2011: HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Stadion Litoměřice
11. kolo, pondělí 10.10.2011: SK Horácká Slavia Třebíč – HC Rebel Havlíčkův Brod
12. kolo, středa 12.10.2011: HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Vrchlabí
13. kolo, sobota 15.10.2011: HC Benátky nad Jizerou – HC Rebel Havlíčkův Brod

Poznámka:

V rozpisu utkání 1. ligy je zahrnuto i Vrchlabí, jehož budoucnost je nejistá. Jak již dříve avizoval klub z Krkonoš na svém webu, s novým názvem HC Stadion Vrchlabí by měl vyjet jen do krajského přeboru.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu