19. 11. 2011 | Luboš Vácha

Starší dorost míří do Letňan

Dnes se nehraje jenom první liga mužů. Na programu je i extraliga staršího dorostu. Svěřenci trenérů Marišky a Jansíka jedou bojovat na půdu pražských Letňan. Letci jsou tabulkově hned před Rebely, a tak jistě půjde o aktivní hokej. Rebelům se letos proti tomuto soupeři daří dobře, neboť vyhrál obě dvě společná střetnutí.

HC Letci Letňany

Letci letos hrají podobnou sezónu jako Rebelové. V první polovině počtu dosavadních kol zvítězili pouze dvakrát. Dařit se jim začalo až v posledních pěti kolech, ze kterých táhnou za šňůru pěti vítezství. Nejvyšší výhru 5:2 si připisují z utkání proti Pardubicím. Letci naopak špatně vzpomínají na porážku 8:2 v zápase s Hradcem Králové. Nejproduktivnějším hráčem Letců je David Kaplan s 16 body (11+5), hned za ním je Petr Litera s 14 body (7+7).

Odveta ze 14. kola

Dvoubrankového vedení se domácí Rebelové ujali hned v úvodním dějství, kdy se trefili Petr Kuchta a Filip Dundáček. V prostředním dějství se Letcům i přes velikou snahu nepodařilo vstřelit branku. Další změny ve skóre přišly až v poslední části. Nejprve zajistil tříbrankový náskok Ondřej Hlídek. Domácí posléze přidali ještě čtvrtou branku. Stav 4:0 vydržel až do konce, a Rebelové se tak mohli radovat z výhry. Brankář Dolejš si udržel svoji první nulu ve starším dorostu.

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Letci Letňany 4:0 (2:0, 0:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 7. Kuchta, 18. Dundáček (Němec), 42. Hlídek (Němec), 53. Dvořák. Rozhodčí:Jan Doležal - Jan Jeletz, Ondřej Polák. Vyloučení: 6:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: -.Střely na branku: -. Průběh utkání: 4:0.

HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Krásný) -Dvořák (A), Bláha, Křípal, Meloun, Krajcigr, Dundáček, Vala - Kuchta (C), Osmík, Hlídek, Nováček, Brebera, Mozr, Ludvík, Voplakal, Krajhanzl, Němec (A).

HC Letci Letňany: Eder (Švihálek) - Šír, Hes, Minář, Kraus (A), Rulf, Vacek - Uhlíř, Nebeský, Kaplan (C), Chvátal (A), Jenček, Arnošt, Homolka, Plachý, Litera, Neuman.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu