10. 3. 2014 | Richard Wagner

Kotlina již pomalu vyhlíží české reprezentanty! Zajisti si včas své místo na tribuně!

Havlíčkův Brod/Praha - Šestnáctý a sedmnáctý duben jsou data, která mají všichni hokejoví fanoušci, nejen ti podporující havlíčkobrodské Rebely, ve svém kalendáři zakroužkovaná velmi tlustým fixem, protože to jsou hrací dny národního výběru České republiky, který v rámci Euro Hockey Challenge přivítá pod vedením staronového trenéra Vladimíra Růžičky v Kotlině Norsko. Prestižní střetnutí nabídnou velice zajímavé měření sil. Norové patří ke stále více se zlepšujícím týmům a jejich, byť třeba jen dílčí, úspěchy na světových šampionátech tak už nejsou takovým překvapením. Předprodej začíná zítra - 11. března dopoledne. Zkrátka by neměli přijít ani fanoušci Rebelů, pro něž vedení připravuje ke vstupence na reprezentační zápas speciální bonus.

Ostrý test před světovým šampionátem uvidí dvě česká města

Kromě havlíčkobrodského hokejového svatostánku bude mít tu čest přivítat Euro Hockey Challenge také severočeské město Děčín (10. a 11. dubna). Ve sluji tamních Medvědů se Češi poměří s Dánskem, což je další reprezentace, jejíž výkony šly v posledních letech přímou čarou vzhůru a na velkých mezinárodních akcích dokáže řádně potrápit kohokoliv z favoritů. Dánové loňským turnajem završili bez přestávky desetileté působení v elitní skupině MS, což je jasný signál toho, že nejsou žádnými „ořezávátky“.

„Jak Dánsko, tak Norsko budou našimi soupeři v základní skupině na mistrovství světa v Minsku,“ uvedl prezident ČSLH Tomáš Král v oficiální tiskové zprávě před nadcházejícím turnajem Euro Hockey Challenge. Norský výběr, jenž se představí na Vysočině, na ZOH v Soči příliš nezazářil a bez jediného vítězství skončil až dvanáctý. Jeho neúspěch byl obrovským překvapením, protože tři roky předtím dosáhl svého nejlepšího umístění v historii (6. místo, MS 2011) a výborné výsledky vykazovali severští borci také na posledních dvou šampionátech.

Doufejme tedy, že do Kotliny dorazí Norové ve své staré formě a fanoušci uvidí kvalitní hokej. „Věříme, že reprezentanty přijde povzbudit co největší počet fanoušků. V Děčíně a Havlíčkově Brodě zahájíme cestu, která vyvrcholí letos v Minsku a příští rok na domácím světovém šampionátu v Praze a Ostravě,“ dodává dále Král, jehož syn se mimochodem představil v Kotlině v ostrém zápase v dresu Litoměřic.

KOMPLETNÍ PROGRAM REPREZENTACE V RÁMCI EHCH

Zimní stadion Děčín:
Česko - Dánsko (čtvrtek 11. dubna, 18.00)
Česko - Dánsko (pátek 12. dubna, 17.30)

Zimní stadion Kotlina Havlíčkův Brod:
Česko - Norsko (středa 16. dubna, 19.00)
Česko - Norsko (čtvrtek 17. dubna, 18.00)

Švýcarsko:
Švýcarsko - Česko (25. dubna, 19.45, Neuenburg)
Švýcarsko - Česko (27. dubna, 13.30, Basel)

VSTUPENKY NA ZÁPASY V KOTLINĚ

Předprodej vstupenek, který startuje 11. března v 9.00 bude probíhat v síti internetového prodejce Ticketpro a ve vybraných pobočkách sázkové kanceláře Tipsport, jejichž seznam najdete na oficiálních stránkách www.tipsport.cz. „Případně též s ohledem na místní podmínky v dalších distribučních místech. Zbylé vstupenky budou k dispozici vždy v den utkání či dle vývoje prodeje na pokladnách,“ zní v oficiální zprávě vydané ČSLH.

Ceny vstupenek:

SEZENÍ: 300 Kč
STÁNÍ: 190 Kč
STÁNÍ (děti do 140 cm): 130 Kč

PŘEDPRODEJ NA TICKETPRO ZDE

Upozornění: V prodeji pouze denní vstupenky (cena zahrnuje vstup na jedno utkání). Balíček na 2 utkání nebude k dispozici.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu