18. 6. 2012 | Ladislav Vácha

„Ze zákulisí havlíčkobrodských Rebelů“, #2: Místnost pro VIP

Nedávno jsme na webu hcrebel.cz spustili nový seriál s názvem „Ze zákulisí havlíčkobrodských Rebelů“, v němž se vám, příznivcům brodského hokeje a našim čtenářům, snažíme co nejvíce přiblížit prostory zimního stadionu v Kotlině, do nichž se běžný návštěvník většinou nedostane. Po místnosti „rozhlasu“, na niž jsme se zaměřili v premiérovém dílu, se dnes podíváme přímo na prostory pro VIP. Textový popis je pro lepší představivost i tentokrát doplněný několika fotografiemi, jejichž autorem je Luboš Vácha.

Místnost pro VIP by se dala bez nadsázky označit za jednu z nejdůležitějších a nezbytných součástí zázemí každého hokejového klubu. Výjimku netvoří ani havlíčkobrodští Rebelové, pro které rovněž plní důležitou funkci. A ptáte se, kde ji má návštěvník zimního stadionu v Kotlině přesně hledat? Divák, který se nachází na tribuně pro stojící fanoušky, ji má umístěnou přímo před sebou, za velkými prosklenými okny zcela po pravé ruce. Pokud se pohybujeme v zázemí nad tribunou pro sedící příznivce, najdeme ji na konci úzké chodby pár kroků od „rozhlasu“, na který jsme se podívali už v minulém dílu.

Jedná se o místo, které je hodně důležité nejen pro vedení klubu, jehož členové zde mají i své kanceláře, ale i pro partnery Rebelů a další významné osobnosti havlíčkobrodského hokeje, jež se zde scházejí k různým jednáním nebo sledování právě probíhajících utkání. Důležitou roli zastává i z pohledu žurnalistů, protože tiskové konference pro média se konají právě tady. Do prostor pro VIP přicházejí také trenéři obou mužstev, jejichž ohlasy si po každém odehraném utkání můžete přečíst nebo prohlédnout v audiovizuální podobě na našich webových stránkách. Nedávno zde proběhlo i představení nejnovějších posil, Miroslava Třetiny a Lukáše Endála.

Co se týče samotného vybavení, v místnosti pro VIP najdeme televizor, kde mohou návštěvníci kromě různých sportovních přenosů sledovat při duelech A-mužstva i průběžný stav na dalších prvoligových stadionech, spoustu pohodlných kolečkových židlí, z nichž je ideální výhled na hrací plochu, velký bar, který zajišťuje občerstvení, či bezplatné připojení k internetu prostřednictvím sítě Wi-fi. Pokud se zaměříme na výzdobu, nemůže uniknout naší pozornosti velké množství trofejí umístěné v neprosklené vitríně u jedné ze zdí. Také zde objevíme spoustu upomínkových předmětů a ocenění spojených s místními hokejovými legendami, z nichž patří k nejcennějším Zlatá hokejka Jana Suchého či jeho dres s pamětní deskou, jež obdržel při uvedení do Síně slávy IIHF.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu