22. 11. 2012 | Luboš Vácha

Mládežnická mužstva pokračují, starší dorost dvakrát doma

Mládežnická družstva mají o následujícím víkendu opět napilno, a to všechny kategorie. Junioři se však představí na ledě Kotliny až v neděli. Starší dorostenci budou bojovat v pátek večer, a aby toho nebylo málo, doma hrají také v sobotu. Ven jede juniorka už v pátek. Do světa se vydají také mladší dorostenci, které čeká jenom jedno utkání v Mladé Boleslavi.

Junioři:

TJ SC Kolín – HC Rebel Havlíčkův Brod

Pátek, 16. 11. od 19:00.
Havlíčkobrodští junioři se po nezdaru z minulého kola, kdy padli proti Hradci Králové poměrem 2:5, opět chystají na víkendový program. Už v pátek vyrážejí ven. Na svém ledě je přivítá celek TJ SC Kolín. Kozlové jsou v tabulce těsně před Rebely, tedy na čtvrté příčce. Během poslední doby se jim docela daří, neboť si drží sérii tří vítězství. Rebelové se s Kolínem naposledy utkali v 7. kole. Bojovný hokej nakonec přinesl příznivější výsledek hráčské lavici Kozlů. Ti si po výhře 4:3 odvezli všechny cenné body. Nyní nás tedy čeká zajímavá odveta.

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Junior Mělník

Neděle 25. listopadu od 14:00.
Pokračovat se bude také v neděli. Tentokrát však v havlíčkobrodské Kotlině. Cestu sem si najde tým působící na soutoku dvou našich největších řek. Každému by mělo dojít, že se jedná o Mělník. Mělník je v soutěži zatím posledním týmem. Během základní hrací doby dokázal vyhrát pouze jedno utkání, prohrál celkem čtrnáctkrát, z toho dvakrát v prodloužení. Havlíčkobrodští hokejisté se v Mělníku utkali v osmém kole a doslova si z něj udělali střelnici, zvítězili zde poměrem 12:2.

Starší dorost:

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC ČSOB Pojišťovna Pardubice

Pátek 23. listopadu od 18:00.
Starší dorostenci hrají dvakrát doma. Nejprve se v pátek postaví proti Pardubicím. Perníkáři zatím získali 26 bodů, což je řadí až na 6. příčku extraligové tabulky. Rebelové s nimi letos nedokázali vyhrát. Nejprve se tito soupeři potkali v 7. kole. Havlíčkobrodští prohráli velmi těsně 1:2. Další duel připadal na 14. kolo. To už se oba celky rozešly s dvougólovým rozdílem, přesněji 4:2 pro Pardubice.

HC Rebel Havlíčkův Brod – BK Mladá Boleslav

Sobota 24. listopadu od 12:00.
Bitva osmého se sedmým, takový nádech bude mít sobotní duel mezi havlíčkobrodskými Rebely a Mladou Boleslaví. Té se sezona letos moc nevede. Ze 14 kol vyhrála pouze dvě utkání. Předposlední Havlíčkův Brod se řadí se ziskem osmi bodů. Duelem proti Mladé Boleslavi odemykali Rebelové letošní sezonu, tehdy jí podlehli těsně 1:2. Potom následovalo další střetnutí, ani zde nedokázala družina trenéra Cachnína zvítězit, utkání skončilo 3:1 pro Středočechy. Ovšem ani třetí odveta nestačila Rebelům na porážku tohoto soupeře, tentokrát nedokázali vstřelit jediný gól a prohráli 0:3.

Mladší dorost:

BK Mladá Boleslav – HC Rebel Havlíčkův Brod

Neděle 25. Listopadu od 10:00.
Také mladší dorostenci se utkají se stejným soupeřem jako jejich starší kolegové. Mladou Boleslav potkají až o den déle, tedy v neděli. Mladí Rebelové se tak trochu vyhrabali ze dna a začali vyhrávat. Během posledních pěti kol třikrát zvítězili. Naposledy se radovali v posledním zápase, když doma udolali Spartu 2:1. Mladá Boleslav je u mladšího dorostu tabulkově na třetí pozici. Vyhrála jedenáctkrát a pětkrát odcházela s prázdnou. Družina kouče Jaroslava Benáka se proti středočeskému celku naposledy utkala doma. Na tabuli tehdy svítil stav 4:3 pro hokejisty Mladé Boleslavi. Rebelové vylepšili svoji formu, držme jim palce k zisku dalších bodů.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu