7. 7. 2014 | Redakce

Konkurence bude určitě velká, je si jistý útočník Petr Kuchta

HAVLÍČKŮV BROD – Letní příprava už sice prvoligovým havlíčkobrodským hokejistům skončila, ale on si zařídil ještě další přídavek. Dvacetiletý útočník Petr Kuchta (na snímku uprostřed) strávil první dny svojí dovolené na kole v okolí Berouna.

Foto: bkboleslav.cz

„Vyrazili jsme s kamarádem na cyklovýlet. Během čtyř dnů jsme dali nějakých pět set kilometrů,“ prozradil havlíčkobrodský rodák. „Cyklistika je můj koníček zhruba tři roky. A vždycky, když jsme ji měli jako součást tréninku, tak to pro mě byla ta zábavná část,“ svěřil se.

Cyklistiku nejenom sám provozuje, ale také je velkým fanouškem největších světových závodů typu Tour de France či Giro d´Italia. „Nejvíc se mi líbí Peter Sagan, je hodně svůj,“ zmínil jméno excelentního slovenského spurtera.

Víc než kolo má ovšem Petr Kuchta pořád přeci jen radši hokej. „Hlavně zápasy, i když to asi všichni hokejisti. Těším se úplně na každý,“ hlásil sympatický Rebel, který loňskou sezonu strávil v Mladé Boleslavi. „Teď si ale užívám, že jsem zpátky v Brodě. Mám ho rád, narodil jsem se tady a doufám, že se dostanu do základního kádru,“ přidal svoje velké přání.

Právě na nadšení a odhodlání porvat se o místo v sestavě letos hodlá vedení HC Rebel sázet nejvíc. „Konkurence bude určitě velká. Někteří kluci mi volají, že k nám přijde ten a ten a tak je mi jasné, že to bude hodně náročné. Já se ale o svoji šanci rozhodně poperu,“ slibuje.

Z úvodních týdnů tréninku v havlíčkobrodském A-týmu má prý zatím velmi dobrý pocit. „My, co jsme tady teď byli, jsme vytvořili super partu. Užívali jsme si srandu nejenom při tréninkách, ale i po nich. A asi největším bavičem je Martin Hynek,“ prozradil Kuchta.

A u první části přípravy se ještě na chvilku pozdržel. „Byla hodně dobrá, kvalitní. Mockrát jsme se pořádně zpotili,“ ujišťoval mladý brodský forvard. „Věřím, že v sezoně z ní budeme čerpat co nejvíc a že se nám bude dařit,“ dodal.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

Legendy věrné Kotlině

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu