20. 2. 2011 | Eva Streichsbierová

Havlíčkobrodští junioři zvládli souboj s Havířovem, brali tři body

Havlíčkobrodští junioři porazili v dalším extraligovém kole na vlastním ledě Havířov. Souboj dvou týmů ze spodku tabulky skončil v Kotlině vítězstvím domácích Rebelů 3:1. Podle slov trenérů však měl být konečný výsledek podstatně výraznější. Už v pondělí čeká na juniory Havlíčkova Brodu od 18.00 další domácí souboj s Pardubicemi.

První třetina skončila vítězstvím domácího týmu 2:0, když se v desáté minutě trefil Kozlík a o deset minut později přidal druhý gól Rebelů Novotný. „Začali jsme dobře a proměnili jsme i šance,“ pochvaloval si hru svých svěřenců Richard Cachnín, asistent hlavního trenéra Tomáše Marišky.

Ve druhé části už to ale bylo s produktivitou havlíčkobrodských juniorů výrazně horší. Přestože měli velkou převahu, za záda havířovského brankáře nepropasírovali ani jednu střelu. „Snad čtrnáct minut z těch dvaceti jsme hráli na jednu bránu, a nic,“ povzdechl si trenér. „A hokejový Bůh to viděl a potrestal nás,“ dodal.

Do konce prostřední dvacetiminutovky chybělo přesně 45 vteřin, když Číp snížil na 2:1. „Naštěstí hned v úvodu poslední třetiny se trefil Hadrava a pak už jsme zápas dohrávali v klidu,“ oddechl si Cachnín. „Jediným kazem na dnešním utkání byla slabá produktivita, měli jsme vyhrát aspoň 7:1. Jinak jsme se třemi body samozřejmě spokojeni,“ svěřil se.

Statistiky hráčů

Jméno G A B +/- TM
Pavel Ambrož 0 0 0 1 4
Jan Bancíř 0 1 1 1 0
Ondřej Doležal 0 0 0 -1 0
Jakub Doležal 0 0 0 -1 0
Martin Hadrava 1 0 1 1 0
David Kozlík 1 0 1 1 0
Kryštof Kulhánek 0 0 0 0 0
Jan Milfait 0 1 1 1 0
Radek Novotný 1 0 1 -1 2
Filip Ondráček 0 1 1 0 0
Václav Pecen 0 0 0 1 0
Vladimír Szilva 0 1 1 1 0
Ondřej Šíma 0 0 0 0 0
Vojtěch Varga 0 0 0 0 0
Jan Wasserbauer 0 1 1 1 0
Michal Zdražil 0 0 0 0 2

Statistiky brankářů

Jméno Min Stř Ink Zás Úsp A TM
Matěj Pešek 60 0 1 25 0 0

Ohlasy k utkání

54. kolo, neděle 20.2.2011 od 17:00
Havl. Brod
3:1
(2:0, 0:1, 1:0)
Havl. Brod - Havířov
Noen Extraliga Juniorů

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 10. Kozlík (Wasserbauer, Bancíř), 20. Novotný (J. Milfait), 44. Hadrava (Szilva) - 40. Číp (Jindřich). Rozhodčí: Úlehla - Čížek, Padevět.

Sestavy

Havl. Brod

Pešek (Zvolánek) - Pecen, Bancíř, Ambrož, Šíma, Kulhánek, Novotný (C) - Wasserbauer, Varga (A), Szilva, Ondráček, Zdražil, Špringl, J. Milfait (A), J. Doležal, O. Doležal, Kozlík, Hadrava.

Havířov

Matoušek (Zelenka) - Bálint, Duda, Zientek (C), Lešiga, Krause, Jindřich, Čintala, Teper - Pechanec, Puffer, Čaja, Číp, Křibík, Patrman, Dýrr, Matějček.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu