6. 11. 2011 | Luboš Vácha

Junioři nastříleli Vajgaru dvanáct branek

Rebelové se na domácím ledě utkali s týmem KLH Vajgar Jindřichův Hradec, kterému se letos v lize vůbec nedaří. První minuty hry byly vyrovnané. Potom se ale spustila gólová smršť v podání Havlíčkobrodských, která trvala po celých 60 minut zápasu. Rebelům se dařilo rychleji napadat a přecházet do útočného pásma, z čehož vytěžili úctyhodných dvanáct branek. Jindřichův Hradec se v zápase prosadil dvakrát.

1. Třetina

Do první třetiny vstoupili rychlou brankou ve třetí minutě hry domácí. Ondřej Doležal zpracoval přesný pas a z dobré pozice se trefil do svatyně hostů. Minutu a půl po otevření skóre se gólově prosadili Jihočeši. Přesnou střelou propálil Zvolánka Matěj Jindra. Dalších deset minut se nic důležitého nedělo. Změny ve stavu utkání přišly až v posledních třech minutách třetiny. Rebelové vstřelili těsně po sobě dva góly. Jako první se přesně trefil Vojtěch Varga. Vzápětí ho gólem následoval kolega Martin Jelínek.

2. Třetina

Druhé dějství znovu začalo ve prospěch domácích. V 21. minutě se střelecky prosadil Vladimír Szilva. Jindřichohradecké ale chuť do hry nepřešla. V prvních pěti minutách prostřední části se jim několikrát podařilo dostat Rebely pod tlak a pořádně zaměstnat brankáře Zvolánka. Další branka padla v 26. minutě, když bez přípravy přesně vypálil Martin Hynek. Domácí si vytvořili tlak a nedovolovali přechod Jihočechů do útoku. Tento stav se držel až to poslední minuty prostřední dvacetiminutovky, když v čase 39:00 skóroval Michal Zdražil a zvýšil tak náskok, kterým vše zdaleka nekončilo.

3. Třetina

Poslední část začali lépe hosté. Autorem jejich druhé branky byl ostrostřelec Ondřej Jasanský. První polovinu třetí třetiny se hrálo na obě strany. Zaměstnáváni byli oba brankáři. Doslova gólová sprcha začala v 52. minutě. Závěsem pod víko ji odstartoval Jakub Doležal. Za zhruba 20 sekund se podruhé přesně trefil Vladimír Szilva. Po minutě se do šance dostal Jakub Doležal, již také podruhé. O dvě minuty později už byla načata desítka. Kmoníčka propálil David Kozlík. V posledních třech minutách utkání se gólově prosadili ještě dva Rebelové, Erik Novák a Martin Kříž.

Statistiky hráčů

Jméno G A B +/- TM
Pavel Ambrož 0 0 0 0 0
Jakub Doležal 2 2 4 0 2
Ondřej Doležal 1 0 1 0 0
Martin Hynek 1 2 3 0 0
Martin Jelínek 1 2 3 0 0
David Kozlík 1 0 1 0 0
Vít Křesťan 0 1 1 0 0
Martin Kříž 1 0 1 0 0
Jiří Musil 0 0 0 0 0
Václav Němec 1 0 1 0 0
Erik Novák 1 2 3 0 0
Václav Pecen 0 0 0 0 0
Vladimír Szilva 2 2 4 0 0
Vojtěch Varga 1 3 4 0 0
Michal Zdražil 1 0 1 0 0

Statistiky brankářů

Jméno Min Stř Ink Zás Úsp A TM
Jiří Zvolánek 60 0 2 0 0 0

Ohlasy k utkání

13. kolo, neděle 6.11.2011 od  
12:2
(3:1, 3:0, 6:1)
Havl. Brod - J. Hradec
Liga juniorů

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 3. O. Doležal (Hynek), 17. Varga (Jelínek, Szilva), 19. Jelínek (Szilva), 22. Szilva (Varga, Jelínek), 26. Hynek (J. Doležal), 39. Zdražil (E. Novák), 52. J. Doležal (Varga), 52. Szilva (Varga, Vác. Němec), 53. J. Doležal (Hynek), 55. Kozlík (E. Novák), 58. E. Novák (Křesťan), 59. Kříž (J. Doležal) - 5. Jindra, 42. Jasanský . Rozhodčí: Jan Doležal - Václav Gut, David Rittich. Vyloučení: 2:6 . Využití: 1:0. V oslabení: 0:1 . Diváci: 50. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 6:1, 6:2, 12:2.

Sestavy

Havl. Brod

Zvolánek (Novák) - Pecen, Musil (A), Ambrož, Kříž, Křesťan, Vác. Němec - Kozlík, Varga (C), Szilva, E. Novák, Zdražil (A), Jelínek, J. Doležal, O. Doležal, Hynek

J. Hradec

Krásný (od 31. Kmoníček) - Popelka, Tržil, Brus, Pácalt, Müller, Kubín, Pavlík, Záhora, Jasanský (C), Benda, Tomšík, Přílepek, Jindra

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu