13. 9. 2012 | Ladislav Vácha, David Suchý

Mladší dorost sehrál s Duklou vyrovnanou partii, na body však znovu nedosáhl

Mladí Rebelové chtěli v prvním derby Vysočiny napravit dojem po nepovedeném domácím vystoupení proti Kometě Brno a přivést si domů premiérové body do tabulky extraligové skupiny Střed. Dukla však vstoupila do utkání skvěle, když se už po několika desítkách sekund ujala vedení. Svěřencům trenérů Benáka a Kraučuka se dvěma brankami podařilo nepříznivý stav otočit, ale Jihlava dokázala vyrovnat. Po bezbrankové prostřední části začaly padat branky až v závěrečném dějství, kdy na první trefu soupeře hosté ještě odpověděli, ale na další dva přesné zásahy už zareagovat nedokázali.

Zjevně inspiraci ve včerejším zápase dospělé Dukly, si vzali mladší dorostenci, kteří už v první minutě vstřelili branku. Lukáš Anděl dostal vynikající puk od Pospíchala a po kličce poslal puk do poloprázdné branky – 1:0. Netrvalo, ale ani půl minuty a opět se hrálo od nuly, protože přihrávku do úniku zužitkoval pohotovou střelou pod horní tyč Lukáš Vala - 1:1. Obrat dokonali hosté ve čtvrté minutě, kdy se procedit nahozený kotouč přes Kořenáře povedlo Jakubovi Kraučukovi – 1:2. V závěru třetiny se po vynikajícím signálu z poza branky prosadil mezi kruhy Kryštof Hrala, který vyrovnal – 2:2.

Druhá část začala opatrněji a branek se diváci dočkali až v do třetí periody. V druhé části se sice do několika šancí dostal například Anděl, který netrafil prázdnou branku. Nebo Bambula, který ve stejné situaci taky neproměnil, ale ani jedna brankou neskončila.

První přesilovku v utkání proměnil střelou z první Najman – 3:2. Ale jako na začátku utkání měli Rebelové připravenou odpověď a to z hole Jakuba Abbrenta, který i za přispění Kořenáře opět srovnal – 3:3. To už bylo, ale od hostů vše. Až do 52 minuty čekali domácí na branku. Lukáš Anděl si po spálené šanci stoupnul na střelu z první, a když mu Havelka naservíroval, puk mířil přesně – 4:3. V závěru přidal branku ještě Kryštof Hrala, který v 56. minutě uzavřel skóre zápasu na končených 5:3.

Statistiky hráčů

Jméno G A B +/- TM
Jakub Abbrent 1 0 1 1 0
Jiří Benák 0 0 0 -1 0
David Bušek 0 0 0 -1 0
Tomáš Cejpek 0 0 0 0 0
Patrik Hrabaň 0 0 0 0 0
Jan Jelínek 0 0 0 0 0
Daniel Kolouch 0 0 0 -2 0
Jakub Kraučuk 1 0 1 1 0
Jakub Lacina 0 0 0 -1 2
David Michálek 0 0 0 0 0
Michal Němec 0 0 0 1 2
Tomáš Nguyen 0 0 0 -2 0
Dominik Suchý 0 0 0 -1 0
Jan Vacek 0 0 0 1 0
Lukáš Vala 1 0 1 0 0
Ondřej Veselka 0 0 0 -2 2
Jiří Vlach 0 1 1 1 0

Statistiky brankářů

Jméno Min Stř Ink Zás Úsp A TM
David Marek 60 42 5 37 88,10 0 0

Ohlasy k utkání

2. kolo, čtvrtek 13.9.2012 od  
5:3
(2:2, 0:0, 3:1)
Jihlava - Havl. Brod
ELIOD extraliga mladšího dorostu

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 1. Anděl (Pospíchal), 18. Hrala (Anděl), 41. Najman (Kousal), 52. Anděl (Havelka), 56. Hrala - 2. Vala (Vlach), 4. Kraučuk, 42. Abbrent. Rozhodčí: Dostál - Klouda, Sibera. Vyloučení: 0:3. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: -. Střely na branku:- . Průběh utkání: 1:0, 1:2, 3:2, 3:3, 5:3.

Sestavy

Jihlava

Kořenář(Brychta) - Pospíchal, Havelka, Pražák, Šlapáček, Huňáček, Wasserbauer - Čermák, Hrala, Anděl - Havránek, Najman, Kousal - Oščádal, Bambula, Peschout - Indra, Mejzlík, Křížek.

Havl. Brod

Marek(Brož) - Lacina, Bušek, Suchý, Benák, Vacek, Němec, Hrabaň - Nguyen, Veselka, Kolouch - Vlach, Vala, Kraučuk - Abbrent, Jelínek, Cejpek.

Aktuality

Napsali o nás

Sobota 27. dubna | Hokejový Mourinho zpátky na scéně! Opět povede Havlíčkův Brod, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

YouTube

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu