16. 2. 2014 | Richard Wagner

Parádní obrat v podání šestých tříd přinesl výhru nad Mladou Boleslaví

Havlíčkův Brod - Šesté třídy Havlíčkova Brodu si připsaly na své konto výhru nad Mladou Boleslaví a odčinily tak alespoň částečně porážku prvního mužstva Rebelů právě se Středočechy. Mladoboleslavští měli do střetnutí lepší vstup a brzy se dostali do dvougólového vedení. To však mladí Rebelové smazali a v poslední třetině dokonce zápas zvrátili. "Dokonce jsem musel na kluky výrazně zvýšit hlas, což se stalo poprvé po třech měsících. Za výhru jsem tak strašně rád, výkon ale nebyl ideální," nechal se slyšet po konci klání trenér Petr Beránek.

Začátek zápasu vyšel lépe Středočechům, kteří se také dostali do vedení. Filip Moc sebral za brankou touš a zpoza klece jej zasunul k bližší tyči Pazderkovy svatyně. Kotlinu pak šokoval Adam Bartoň, jenž ze spodku levého kruhu propálil domácího muže s maskou pod rukávem. Rebelové postupem času shodili gólovou deku ze svých beder a vyvinuli nátlak na Romana Krinwalda, který nejprve bravurně zneškodnil závar před svou svatyní, ale nakonec nestačil na střelu Dana Fialy z pravého kruhu, která mu projela mezi betony až za čáru. Mladoboleslavský strážce svatyně následně vytáhl bravurní dvojzákrok proti šanci Marka Kopice, který se snažil dostat z brankoviště kotouč do sítě.

Do prostřední periody naskočila domácí družina mnohem lépe a Roman Krinwald se měl co ohánět, aby zastavil velké šance domácího mančaftu. Nakonec ale nestačil na ránu Marka Kopice z pravého kruhu, která mu propadla výstrojí. Hra se poté vyrovnala, ale více ze hry měli stále domácí. Těm však vzal vítr z plachet unikající Filip Moc, kterého nejprve dvakrát vychytal svým betonem roztažený Jakub Pazderka, ale napotřetí už se touš zatřepetal v síti jako kapr o Vánocích.

Domácí družina šla hned od začátku tvrdě za vyrovnáním a prosadila se v početní výhodě. Dan Fiala střelou z kruhu nedal gólmanu Středočechů jedinou šanci na zásah. Kotlina si přála obrat, ale ten se nekonal, jelikož Rebely trápil výtečný Roman Krinwald. Dan Fiala mohl dokonce zaznamenat hattrick, ale proti jeho dorážce do prázdné brány se bravurně přesunul hostující muž s maskou, který uklidil touš do lapačky. Přesně devět minut chybělo do konce zápasu, když se do puku opřel na modré čáře Dominik Vacík, jenž vyslal na kasu skrytý projektil, který skončil až za zády nic nevidícího Krinwalda. Mladá Boleslav vsadila v závěru vše na jednu kartu. Její snažení ale nepřineslo kýžené ovoce. Jakub Pazderka nejprve předvedl bravurní zákrok maskou proti ráně z levého kruhu a následně poslal puk do odkryté klece hostů Filip Pártl.

Statistiky hráčů

Jméno G A B +/- TM
Josef Dáňa 0 0 0 0 0
Dan Fiala 2 0 2 0 0
Tadeáš Holenda 0 0 0 0 0
Martin Horáček 0 0 0 0 0
Michal Kerber 0 0 0 0 0
Marek Kopic 1 2 3 0 0
Max Kutlvašr 0 0 0 0 0
David Matula 0 0 0 0 0
Filip Pártl 1 2 3 0 0
Adam Rauš 0 0 0 0 0
Matěj Trupl 0 1 1 0 0
Dominik Vacík 1 0 1 0 0
Patrik Vacík 0 0 0 0 0

Statistiky brankářů

Jméno Min Stř Ink Zás Úsp A TM
Jakub Pazderka 60 3 3 0 0,00 0 0

Ohlasy k utkání

29. kolo, sobota 15.2.2014 od  
5:3
(1:2, 1:1, 3:0)
Havl. Brod - Ml. Boleslav
6. třída

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 18. Fiala (Pártl, Kopic), 31. Kopic (Trupl), 46. Fiala (Kopic), 52. D. Vacík (Pártl), 60. Pártl - 3. Moc, 6. Bartoň (Dlask), 39. Moc. Rozhodčí: Jakub Červenka - Jiří Kopic. Vyloučení: 0:3. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 66. Střely na branku: 37:22 (10:7, 10:9, 17:6). Průběh utkání: 0:2, 2:2, 2:3, 5:3.

Sestavy

Havl. Brod

Pazderka - D. Vacík, Matula, Kerber, Trupl, Horáček, Kopic "C", Fiala, P. Vacík, Rauš, Holenda, Pártl, Dáňa, Kutlvašr.

Ml. Boleslav

Krinwald - Kohút, Holoubek, Dlask, Filip, Bartoň "C", Hašlar, Moc "A", Šíma, Hašl, Vlad, Peca, Kurica, Lhota.

Aktuality

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Přeložení zápasu

Bruslaři se v sobotu 2. prosince měli utkat v rámci 20. kola proti Novému Jičínu, zápas byl ale kvůli sněhové kalamitě odložen. Utkání se tak odehraje v náhradním termínu v pátek 2. února od 18:00.

YouTube

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu