1. 12. 2011 | Richard Wagner

Mladší dorostenci přehráli Hradec Králové 5:3, o výhře rozhodli ve 2. třetině

H A V L Í Č K Ů V B R O D - Hradečtí nastupovali do zápasu v roli mírného favorita, ale nakonec odjíždějí do východočeské metropole pouze s větrem v kapse. Rebelové hrající v bíločervené kombinaci si během druhé periody vypracovali tříbrankový náskok. Hradec sice dokázal snížit na rozdíl jediné branky, ale Filip Nováček střelou do prázdné brány podepsal Hradci vývozní bodové embargo. Velmi aktivní byl také Martin Osmík, jenž si do statistik připsal již tři branky.

Domácí družina začala honbu za důležitými body již v první třetině. Krátce po skončení přesilové hry se prosadil domácí obránce Martin Polák, který pokořil brankáře Veselého. V závěru první periody se ještě dostal do slibné šance Nováček, který uháněl na Veselého, ale maskovaný muž Hradce mu jeho šanci zmařil, když mu puk vypíchl svou širokou holí a nedovolil mu přesně zacílit.

V čase 27:07 putoval za katr hradecký Tomáš Zahradníček za sekání a domácí skvadra jeho prohřešek proti pravidlům tvrdě potrestala. Po nahrávce od Matiase Mäkiho se prosadil Filip Nováček. Hradec však měl připravenou rychlou odpověď. Již za necelou minutu poslal David Chalupa puk na hokejku Radovana Pavlíka, jenž pokořil Vaněčka. Rebelové však nesložili zbraně a přesně mířící Martin Osmík navrátil do řad Rebelů dvoubrankové vedení. A domácí šikula o několik minut později připravil další branku. Po jeho nahrávce se radoval obránce Jan Krajcigr, po jehož brance se nechal brankář František Veselý vystřídat Patrikem Červeným.

Východočeši však zápas nevzdali a 46 vteřin po začátku závěrečného dějství zadělali na drama. Po nahrávkách Tomáše Zahradníka a Nikolase Bureše překonal Vaněčka David Chalupa. Domácí skvadra následně přežila dvojnásobné oslabení, ale nakonec se hradeckým povedlo vsítit kontaktní branku. David Jaroš naservíroval puk Radovanu Pavlíkovi, který svou druhou brankou v zápase zdramatizoval koncovku zápasu. Hradec v závěrečných minutách sáhl k odvolání brankáře a domácí pojistili zisk tří bodů. Martin Osmík připravil Filipu Nováčkovi druhou branku. Rebelové si tedy připisují další veledůležité body do tabulky.

Statistiky hráčů

Jméno G A B +/- TM
Marek Bancíř 0 0 0 1 0
Lukáš Bláha 0 0 0 1 2
Rostislav Klofáč 0 0 0 1 0
Daniel Kolouch 0 0 0 -1 0
Jan Krajcigr 1 0 1 2 0
Jakub Kraučuk 0 0 0 -1 0
Matias Mäki 0 1 1 0 0
Patrik Málek 0 0 0 1 0
Dušan Mendl 0 0 0 -2 0
Tomáš Nguyen 0 0 0 0 0
Filip Nováček 2 0 2 2 2
Martin Osmík 1 2 3 2 2
Martin Polák 1 0 1 1 0
Michal Semrád 0 0 0 1 0
Jan Vacek 0 0 0 -1 0
Lukáš Vala 0 0 0 -2 0

Statistiky brankářů

Jméno Min Stř Ink Zás Úsp A TM
Vítek Vaněček 60 25 3 22 88,00 0 0

Ohlasy k utkání

17. kolo, čtvrtek 1.12.2011 od  
Havl. Brod
5:3
(1:0, 3:1, 1:2)
Havl. Brod - Hr. Králové
ELIOD extraliga mladšího dorostu

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 14. Polák, 28. Nováček (Mäki), 33. Osmík, 37. Krajcigr (Osmík), 60. Nováček (Osmík) - 30. Pavlík (Chalupa), 41. Chalupa (Bureš, Zahradník), 51. Pavlík (Jaroš). Rozhodčí: Ondřej Polák - Jan Jeletz, Milan Parýzek. Vyloučení: 3:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 57. Střely na branku: 38:25. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 4:1, 4:3, 5:3.

Sestavy

Havl. Brod

Vaněček (Brož) - Polák, Vala, Nguyen, Osmík, Málek, Klofáč, Vacek, Bláha, Mendl, Krajcigr, Kraučuk, Semrád, Přibyl, Kolouch, Lacina, Nováček, Mäki, Bancíř

Hr. Králové

F. Veselý (37. Červený) - Čech, Mazáč, E. Veselý, Šeda, Havránek, Hylena, Zahradník, Malík, Luštinec, Drašnar, Janata, Souček, Voříšek, Malinský, Vik, Gančarčík, Bureš, Jaroš, Chalupa, Pavlík

Aktuality

Napsali o nás

Sobota 27. dubna | Hokejový Mourinho zpátky na scéně! Opět povede Havlíčkův Brod, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

YouTube

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu