1. 3. 2012 | Richard Wagner

Mladší dorost prohrál v Letňanech, sestřelil jej Karabáček

P R A H A (L E T Ň A N Y) - Mladí Rebelové si zpestřili jarní prázdniny dohrávkou dvacátého kola v pražských Letňanech. Rebelové zde nedokázali vybojovat důležité body a vrací se domů s prázdnou. Mužem zápasu byl domácí hráč Václav Karabáček, který stál u všech šesti gólů Letňan. Sám čtyři branky vstřelil a na zbylé dvě nahrál. Rebelové tak zůstávají dále na předposlední pozici za jihlavskou Duklou.

Rebelové přijeli do naší metropole s uzdraveným Cejpkem v sestavě. Navrátilec na ledové kluziště si hned po sedmnácti vteřinách hry připsal vyloučení. To domácí nevyužili a záhy putoval za katr Kroh. Rebelové tak měli dobrou příležitost na to, aby vstřelili první branku zápasu. Ta přišla, ale vlnila se síťka za zády Vaněčka. Václav Karabáček našel přesně Dyrynka a bylo to 1:0. Za necelých pět minut se velký talent letňanského hokeje Karabáček sám prosadil, když mu nahrávku poslal Poljanyčka.

Začátek druhé třetiny patřil sniperovi Karabáčkovi. Ten po necelé minutě hry zužitkoval další nahrávku Poljanyčky a Letňany vedly již 3:0. Neuběhly ani tři minuty a Karabáček zkompletoval hattrick, když využil nabídky od Kuldy. Rebelové dostali šanci na snížení ve dvojnásobné přesilovce, když za katr postupně putovali Kroh a Dyrynk. Rebelové využili hozenou rukavici a Lukáš Bláha zkazil Kosinovy sny o čistém kontu. Hru následně oživila potyčka mezi Polákem a Štoskem, po níž putovali oba na trestnou lavici za hrubost. Poslední střelecké slovo této části si vzal opět Karabáček, který využil třetí nahrávku od Poljanyčky a skóre narostlo na hrozivých 5:1.

Galavečer Václava Karabáčka pokračoval i ve třetí třetině. Letňanský fantom tentokrát ukázal svůj cit pro nahrávku a vybídl ke skórování Alexandra Poljanyčku, který nezaváhal a navýšil vedení Pražanů již na pět branek. Rebelové poté přežili dvě vyloučení a následně dostali výhodu přesilovky i oni. Na lavici hříšníků si šel sednout Kroh a Rebelové se dokázali prosadit podruhé v početní výhodě. Martin Polák nahrál puk na Jakuba Kraučuka, který podruhé poslal puk za záda Kosiny. V závěru zápasu se ještě dostal do rozmíšky s Havlem faulující Nováček, ale další gól již nepadl.

Statistiky hráčů

Jméno G A B +/- TM
Lukáš Bláha 1 0 1 -4 0
David Bušek 0 0 0 -1 0
Tomáš Cejpek 0 0 0 -2 2
Jan Jelínek 0 0 0 -1 0
Jiří Kopic 0 0 0 -1 0
Jakub Kraučuk 1 0 1 -1 0
Matias Mäki 0 0 0 -3 0
Patrik Málek 0 0 0 -2 2
Dušan Mendl 0 1 1 -3 2
Tomáš Nguyen 0 0 0 -2 2
Filip Nováček 0 0 0 -2 4
Martin Polák 0 1 1 -2 4
Michal Semrád 0 0 0 -3 0
Jan Vacek 0 0 0 -2 2
Lukáš Vala 0 0 0 -1 0

Statistiky brankářů

Jméno Min Stř Ink Zás Úsp A TM
Vítek Vaněček 60 49 6 43 87,76 0 0

Ohlasy k utkání

20. kolo, čtvrtek 1.3.2012 od 15:30
Praha
6:2
(2:0, 3:1, 1:1)
Letňany - Havl. Brod
ELIOD extraliga mladšího dorostu

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 8. Dyrynk (Karabáček), 13. Karabáček (Poljanyčka), 21. Karabáček (Poljanyčka), 24. Karabáček (Kulda), 37. Karabáček (Poljanyčka), 45. Poljanyčka (Karabáček) - 34. Bláha (Mendl), 56. Kraučuk (Polák). Rozhodčí: Tomáš Battěk - Jan Hodač, Alexander Shigalev. Vyloučení: 9:9. Využití: 0:2. V oslabení: 1:0. Diváci: -. Střely na branku: 49:29. Průběh utkání: 4:0, 4:1, 6:1, 6:2.

Sestavy

Letňany

Kosina (Jandera) - Hrdinka, Starosta, Poljanyčka, Zeliska, Staněk, Karabáček, Štosek, Horák, Kvaček, Čapek, Kučera, Kroh, Hájek, K. Polák, Kulda, Havel, Dyrynk

Havl. Brod

Vaněček (Brož) - M. Polák, Vala, Nguyen, Málek, Vacek, Cejpek, Semrád, Mendl, Bláha, Bušek, Kraučuk, Kopic, Jelínek, Nováček, Mäki

Aktuality

Napsali o nás

Sobota 27. dubna | Hokejový Mourinho zpátky na scéně! Opět povede Havlíčkův Brod, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Stará garda na ledě Kotliny

V sobotu 23. března se v Kotlině od 17:00 odehraje exhibiční utkání bývalých hráčů a trenérů havlíčkobrodského hokeje. Těšit se můžete na spoustu osobností, které odvedly spoustu skvělé práce pro náš klub. Přijďte se podívat, vstupné je dobrovolné. Zobrazit více informací.

Vstupenky v prodeji

Zvýhodněný online předprodej vstupenek na osmifinále s Opavou, které se v Kotlině odehraje ve čtvrtek 14. března od 18:00, byl právě zahájen.

Napsali o nás

Úterý 27. února | Odchovanci a extraligoví šampioni. Tohle jsou tahouni Havlíčkova Brodu, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Napsali o nás

Středa 14. února | Kapitán áčka i juniorky je Kuchta, směje se zadák Brodu. Jak zvládl tým proměnu?, píše se na serveru hokej.cz. Přečtěte si celý článek.

Charitativní aukce

Asociace druholigových klubů ledního hokeje spustila charitativní aukci artefaktů z Utkání Hvězd, které se konalo v Příbrami. Výtěžek z aukce věnuje Asociace do projektu "Nemysli jen na sebe", který spravuje Společnost DUHA, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

YouTube

ÚTOČNÍK

Václav
Chytráček

OBRÁNCE

Jan
Suchý

ÚTOČNÍK

Jaroslav
Holík

ÚTOČNÍK

Jiří
Holík

ÚTOČNÍK

Josef
Augusta

OBRÁNCE

Milan
Chalupa

OBRÁNCE

Jaroslav
Benák

OBRÁNCE

Radek
Martínek

ÚTOČNÍK

Josef
Vašíček

OBRÁNCE

Martin
Čech

Generální partneři

Hlavní partneři

Partneři klubu